partner Fortinet

Gespecialiseerd in cyber security

Fortinet

Fortinet heeft één missie, de meest innovatieve en best presterende beveiligingsstructuur voor netwerken te leveren en IT-infrastructuren veiliger en eenvoudiger maken.

Meer weten of overleggen?

VRAAG INFORMATIE OP

Beveiliging van netwerken

Fortinet is een leverancier van netwerkbeveiligingsapparatuur en één van de marktleiders in cyber security met gespecialiseerde oplossingen die bedrijven beschermt tegen de geavanceerde bedreigingen van vandaag de dag. De geconsolideerde producten en diensten bieden een brede en geïntegreerde bescherming tegen de dynamische bedreigingen en vereenvoudigen gelijktijdig de IT beveiligingsinfrastructuur. Het brede assortiment van netwerk, content security en secure access helpt bij het beveiligen van een gehele onderneming – van endpoint tot aan de grenzen en de kern van netwerken, databases en applicaties.

Klantgericht werken

Fortinet is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van beveiligingsapparatuur voor de netwerken van internet- en telecombedrijven, datacenters, ondernemingen en bedrijven met verspreide vestigingen. Als marktleider en wereldwijde leverancier van revolutionaire beveiligingsoplossingen voor netwerken, levert Fortinet innovatieve producten en licenties die superieure bescherming bieden tegen bedreigingen en klanten helpen hun security infrastructuur te vereenvoudigen.

Betrouwbare Service

Daarbij combineren we deze oplossingen, zo hebben we Firewall as a Service ontwikkeld. Hierbij bieden wij bescherming, houden toezicht en rapporteren. Indien wenselijk kan zelfs een derde partij ons controleren. Dit alles om ervoor te zorgen dat u beschikt over een veilig netwerk. Onze Fortinet experts zijn getraind t/m NSE 7 en beschikken over de nodige praktijk ervaring. Waar u ook staat in het securitylandschap, Zetacom heeft een passende oplossing. Daarbij zorgen wij ervoor dat we onze oplossingen koppelen met de producten die u reeds al gebruikt. Meer weten? Neem contact op met onze collega’s of bel 0889382200.