partner HPE Aruba

Slimmere oplossingen voor belevingsgericht netwerken

Draadloze toegang waar u altijd op kunt rekenen

De draadloze oplossingen van Aruba leveren de flexibiliteit en hoge prestaties om te voldoen aan de behoeften van elk middelgroot bedrijf of bedrijf met een hoge dichtheid. Met ingebouwde AI-intelligentie ontvangen locatieservices en naadloos zwervende gebruikers en IT een optimale ervaring. Met flexibele en krachtige draadloze verbindingen voldoet Aruba aan de behoefte van middelgrote of grote ondernemingen.

Uw vaste netwerk een stuk slimmer

U hebt prestaties en schaal nodig voor de cloudtoepassingen van tegenwoordig en voor apparaten die veel bandbreedte verbruiken. De volgende generatie toegangs- en aggregatieschakelaars van Aruba bieden de supersnelle infrastructuur en backbone voor intelligent verkeer van de rand naar de kern.

Zichtbaarheid en controle voor uw WAN

De softwaregedefinieerde WAN (SD-WAN) -oplossing van Aruba biedt WAN-routering die eenvoudig kan worden geïmplementeerd en beheerd – en bespaart tijd en geld. Het is ideaal voor gedistribueerde bedrijven die willen overstappen naar een meer flexibele, open en cloud-gehoste omgeving.

Bescherm uw organisatie, van binnenuit en van buiten

Met 360 graden actieve cyberbeveiliging bieden Aruba ClearPass en IntroSpect de zichtbaarheid en netwerktoegangscontrole die nodig is voor de digitale werkplek van vandaag. Geautomatiseerd beleid en op het leren van machines gebaseerde analyses detecteren bedreigingen aan de binnenkant terwijl onderzoek en reactie worden versneld.

Gecentraliseerde netwerkoperaties

Ontvang gedetailleerde informatie over gebruikers, apparaten en apps die op uw WLAN, LAN en SD-WAN worden uitgevoerd om de prestaties en betrouwbaarheid te leveren die uw bedrijf vereist. Vereenvoudig uw activiteiten met de eenvoudig te gebruiken en krachtige on-premise of cloudgebaseerde netwerkbeheersoplossingen van Aruba.

Los netwerkproblemen op – voordat ze impact hebben op uw processen

Meet prestaties en connectiviteitspatronen voordat u problemen opdoet en identificeer ze, zelfs wanneer ze zich voordoen op meerdere locaties, externe kantoren en applicaties die gebruikmaken van interne of cloudgebaseerde services. Aruba’s AI-aangedreven machine learning oplossingen zijn nu de benchmark voor het begrijpen van netwerk- en applicatieprestaties.

Meer weten over de netwerkoplossingen van HPE Aruba? Neem dan direct contact op met een van onze collega’s via 0889382200 of gebruik het contactformulier.

HPE Aruba

Bekijk de klantcase: Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk