partner IQ Messenger

Merkonafhankelijke software platform voor alarmering en communicatie

Wat is IQ Messenger

Het merkonafhankelijke software platform IQ Messenger maakt het mogelijk bestaande en nieuwe systemen te combineren en processen te optimaliseren los van merk. Merkonafhankelijkheid is geborgd door geen verkoop van apparatuur maar juist door alle verschillende vendoren te integreren en samen te laten werken waardoor de klant eindelijk de baas wordt over zijn systemen en werkprocessen.

Meer weten of overleggen?

VRAAG INFORMATIE OP

IQ Messenger

IQ Messenger verbetert alarmeringsprocessen voor de gezondheidszorg, industrie en overheid middels haar krachtige merkonfhankelijke message broker. IQ Messenger wordt ingezet door toonaangevende organisaties over de hele wereld. De apps en integraties van IQ Messenger zijn erop gericht om de juiste informatie bij de juiste persoon te brengen, op de juiste tijd en naar het juiste device. Dit doen we met een groot software development team en gebaseerd op jarenlange ervaring in de wereld van kritische alarmering. Onze software is medisch klasse II gecertificeerd, volledig merkonafhankelijk en device neutraal.

Alle denkbare systemen in en rondom een gebouw welke een alarm geven of een alarm output kunnen ontvangen zijn te integreren met het IQ Messenger platform waarbij wij de meldingen naar ieder gewenst (smart) device uitsturen (any-to-any). Professionals werken met onze software doeltreffender en zonder het risico van vendor lock-in en alarmmoeheid. Het resultaat? Betere zorg voor cliënten of patiënten en voor de industrie hogere productiviteit en veiligheid voor professionals.

IQ Messenger, when the message is critical

We bevrijden (zorg)organisaties te uit de vendor lock-in van klassieke hardware leveranciers door merkonafhankelijke communicatie tussen systemen mogelijk te maken middels integraties en eigen applicaties. Als organisatie heb je volledige keuzevrijheid over welke technologie je wilt inzetten. Het werkproces is leidend, niet het merk of de leverancier.

Merkonafhankelijk
Geen verkoop van apparatuur, maar een platform die bestaande en nieuwe systemen combineert los van merk.

Efficiënt werkproces
Volledig in te richten naar het werkproces. Alle systemen werken samen op één platform voor meer efficiëntie.

Volledig gecertificeerd
IQmessenger beschikt over alle relevante certificeringen NEN 2575, ISO 27001, ISO 13485, NEN 7510 & CE-MDD klasse IIb.

Wilt u meer weten over de oplossingen van IQ Messenger? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 088-938 2222 of gebruik het contactformulier.