partner Juniper

Vervanging Juniper

Vervanging Juniper firewall type SSG en SRX

Om veilig te werken, moet het netwerk van uw organisatie tegenwoordig aan verschillende security eisen voldoen. Zo kunt u bedrijfsgegevens beschermen tegen hackers, virussen, ransomware, malware en bijvoorbeeld datalekken. Goede beveiliging begint bij een goed functionerende firewall. Werkt uw organisatie met een Juniper firewall van het type SSG5, SSG140 of SRX100HSRX210H, SRX210HE, SRX220H of SRX240H? Let dan goed op! De fabrikant is gestopt met de support van deze firewalls. Om uw netwerk veilig te houden, heeft u een andere firewall nodig!

Wat is er aan de hand?

Juniper is een van de aanbieders van firewall oplossingen die op de markt verkrijgbaar zijn. Voor de genoemde firewalls van het type SSG (Secure Services Gateway) en SRX, die al langere tijd op de markt zijn, is de fabrikant recentelijk gestopt met de support. Dit betekent bijvoorbeeld dat er geen updates meer verschijnen voor de nieuwe gevaren die dagelijks ontstaan en een bedreiging vormen voor uw netwerk. Het is daarom verstandig om zo’n firewall spoedig te vervangen door een alternatief.

Wat moet u doen?

Zetacom helpt bestaande en nieuwe klanten bij deze belangrijke vervanging. Als service informeren wij actief onze bestaande klanten die een Juniper firewall van dit type hebben over de noodzaak en de alternatieven. Organisaties die nog geen klant zijn, maar wel vragen hebben, helpen wij natuurlijk ook. Neem gerust contact met ons op. Bestaande klanten hoeven nog niets te doen. Zij worden benaderd, maar u kunt natuurlijk ook al direct contact met ons opnemen via dit telefoonnummer: 088 938 2200

Ons advies: Fortigate firewall

Als onafhankelijk adviseur selecteert Zetacom voor klanten de beste oplossingen die op de markt beschikbaar zijn. Als alternatief voor de Juniper firewalls adviseren wij klanten de firewalls van Fortinet. Fortinet is wereldwijd leverancier en marktleider van beveiligingsoplossingen voor netwerken.

De firewalls van Fortinet zijn wat ons betreft voor vrijwel ieder netwerk de beste oplossing op de markt. Dat vinden niet alleen onze experts. Ook volgens het gezaghebbende Gartner is dit tegenwoordig de toonaangevende marktleider op het gebied van firewalls (zie ook: Netwerk Security).

Speciale actie voor vervanging firewall

Als partner van Fortinet kan Zetacom u volledig helpen met de overstap naar een nieuwe firewall. Van het eerste advies en de installatie tot en met het onderhoud en de support.

 

Voor het vervangen van firewalls hebben wij nu tijdelijk een speciale actie voor de firewalls van Fortinet met de bijbehorende software. Deze UTM (Unified Threat Management) softwarebundels zijn nodig om een firewall te laten werken. U kunt een licentie kiezen voor één, drie of vijf jaar.  De vermelde prijzen zijn voor de hardware, software, installatie én configuratie door Zetacom. Download hier de brochure.

De FortiGuard software voor de firewall bevat: Anti-Virus (AV), Intrusion Prevention System (IPS), Application Control, Antispam, Web Filtering, FortiSandbox Cloud, Security Rating Service, Vulnerability Scan, IP Reputation, Mobile security, Virus outbreak protection services (VOS) en Security rating update.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de supportstatus van uw firewall of over een alternatief? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via 088 938 2211 of service@zetacom.nl.