Microsoft

Integratie Microsoft oplossingen maakt het grote verschil

Veel bedrijven en organisaties benutten oplossingen van Microsoft voor hun primaire processen. Denk hierbij aan Active Directory, Office 365 en Microsoft Teams. Als gecertificeerd partner van Microsoft biedt Zetacom optimale ondersteuning voor het gebruik hiervan om uw bereikbaarheid te maximaliseren. Hierbij maken de integratie met andere systemen en het automatiseren van processen een groot verschil. Op die manier tillen wij de samenwerking, bereikbaarheid en werkprocessen in uw organisatie écht naar een hoger niveau.

 

Hoe maakt Microsoft voor u het verschil?

Oplossingen van Microsoft zijn overal verkrijgbaar. De meerwaarde en het succes van het gebruik zitten vooral in de manier waarop ze benut worden in een organisatie. Als system integrator en bereikbaarheidspartner voor organisaties kijken we bij Zetacom daarom vooral verder dan alleen de technische oplossing.

Wij kijken naar uw functionele behoeften op het gebied van samenwerken en bereikbaarheid en wij zorgen dat uw ICT-omgeving optimaal werkt. Welke techniek en leveranciers daar ook voor nodig zijn. Ook zorgen wij voor de waardevolle integraties met andere systemen en goede ondersteuning van uw gebruikers, bijvoorbeeld met trainingen. Op die manier profiteren onze klanten ook echt van de mogelijkheden en het gebruikersgemak die technische oplossingen (zoals die van Microsoft) kunnen bieden.

 

Uw partner voor belangrijke integraties

Veel organisaties kijken momenteel naar de mogelijkheden die Microsoft 365 en MS Teams – samen met bijvoorbeeld het zaaksysteem of Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) – voor hen kunnen bieden naast de standaard functionaliteiten. Door het integreren van deze oplossingen (zoals MS Teams koppelen met uw zaaksysteem of ECD) zijn de mogelijkheden enorm. Als ICT-partner geven wij organisaties de vrijheid en helpen wij om de beste keuzes te maken voor hun situatie. Hiervoor duiden wij de mogelijkheden en delen wij onze ervaringen. Zo begeleiden wij u naar de best passende oplossing voor uw organisatie.

Door onze achtergrond in de telefonie kunnen wij uiteraard ook zorgen voor verregaande integraties met uw telefonie. Bijvoorbeeld om ook bij het samenwerken op afstand te zorgen voor goed inzicht in de aanwezigheid van collega’s: of dat nu via Teams is, een (andere) telefooncentrale of in een volledig hybride omgeving. Als dit voor u belangrijk is, zorgen wij dat het werkt.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de voordelen van ons partnerschap met Microsoft? Neem dan gerust vrijblijvend direct contact met ons op via cloudcommunicatie@zetacom.nl of 079-799 8888.

mslogosmall2