partner Mitel 6920t/6930t IP telefoons

Werk slimmer en sneller met Mitel

Mitel 6920t/6930t IP telefoons

Mitel is verheugd de eerste IP-telefoons in zijn soort aan te kondigen die zijn gemaakt van antimicrobieel behandeld plastic. De twee nieuwe 6920t en 6930t IP-telefoons zijn ideaal voor gedeelde werkruimten of gemeenschappelijke telefoons in verschillende markten.

Behandeling BioCote

De 6920t en 6930t IP-telefoons zijn gemaakt van plastic dat is beschermd met een op zilver gebaseerde behandeling van BioCote Limited die de groei van bepaalde virussen en bacteriën op telefoonoppervlakken tot 99,9% remt. De behandeling van BioCote blijkt uit testen de groei van bepaalde virussen en bacteriën op het oppervlak van de telefoon tot 99,9% te remmen. 

Opnieuw ontworpen handset

De telefoon heeft een opnieuw ontworpen handset die spleten en gaten minimaliseert en die ziektekiemen, vuil en roet kunnen verzamelen. De gladde oppervlakken van de handset en het snoer met vaste bedrading zorgen voor eenvoudige reiniging en een hygiënischer apparaat. De handset kan afzonderlijk worden besteld bij de bestaande 6920t / 6930t IP-telefoons.

De twee nieuwe 6920 en 6930t IP-telefoons zijn ideaal voor gedeelde werkruimten of gemeenschappelijke telefoons in verschillende markten. Ideaal voor wie niet alleen een modern design wil, maar ook een telefoon die flexibel is en een hoogwaardige communicatie-ervaring biedt.

De nieuwe 6920t en 6930t IP-telefoons zijn beschikbaar in alle markten en zijn compatibel met alle platforms die momenteel de telefoons uit de 6900-serie ondersteunen.

6920 IP telefoon

De 6920t IP-telefoon biedt een uitzonderlijke HD-audio-ervaring met een hoogwaardige full-duplex speakerphone en ondersteuning voor zowel USB- als analoge headsets. De 6920 biedt ook een intuïtieve gebruikerservaring via het heldere 3,5-inch LCD-kleurenscherm met hoge resolutie en programmeerbare en contextgevoelige toetsen. De telefoon ondersteunt verbeterde integratie- en connectiviteitsmogelijkheden, waaronder dubbele 10/100/1000 Mbps Ethernet-poorten (LAN / pc), USB- en zijspanuitbreidingspoorten, ondersteuning voor meerdere talen en veilige gecodeerde spraakcommunicatie.

6930 IP telefoon

De 6930t IP-telefoon heeft een 4,3 ”(480×272 pixels) kleurendisplay, integratie van mobiele apparaten en een oplaadpunt voor mobiele telefoons, evenals ondersteuning voor een optionele draadloze handset. De telefoon heeft ook programmeerbare persoonlijke en contextgevoelige softkeys en een breed scala aan optionele accessoires. Dit, in combinatie met zijn uitzonderlijke HD-audiomogelijkheden en ondersteuning voor Bluetooth, USB en analoge headsets, maakt het 6930-apparaat ideaal voor ervaren gebruikers die een IP-telefoon nodig hebben die meer maatwerk biedt en kan worden aangepast aan hun specifieke communicatiebehoeften.

Wilt u meer weten over de oplossingen van Mitel die Zetacom uw organisatie kan bieden? Lees verder over onze samenwerking met Mitel, bekijk onze Zetacom Voice oplossing of neem contact op met Zetacom via 088 938 2200 of het contactformulier.