partner Mitel

Werk slimmer en sneller met Mitel

Met Mitel-oplossingen voor spraak, chat, samenwerken en customer experience kunt u naadloos informatie met uw hele organisatie delen – om sneller en slimmer te werken

Meer weten of overleggen?

VRAAG INFORMATIE OP

Mitel is wereldwijd marktleider in bedrijfscommunicatieoplossingen en is dé kracht achter meer dan 2 miljard zakelijke verbindingen. Mitel ontwikkelt, produceert en verkoopt producten en oplossingen op het gebied van (Cloud-based) IP-telefonie, Unified Communications, Contact Centers en Mobiliteitsoplossingen.

Mitel en zorg – een goede combinatie. Mitel biedt een uitgebreid pakket geavanceerde oplossingen, speciaal ontworpen om ziekenhuizen, instellingen voor ouderenzorg, zorgaanbieders en klinieken te helpen hun communicatie en samenwerking te verbeteren. Met efficiënte en kosteneffectieve communicatieoplossingen – spraak, unified messaging, mobiliteit, aanwezigheidsinformatie, conferentie, video en meer – helpt Mitel de zorgbranche hoogwaardige gezondheidszorg te leveren. Zetacom is de enige gecertificeerde Healthcare Solution Expert van Mitel in Nederland.

Het bewijs uit de markt: Mitel heeft een marktaandeel van 28% in de verzorgingsinstellingenmarkt – 43 van de 80 ziekenhuizen gebruiken een Mitel en 5 van de 8 universitaire ziekenhuizen hebben een Mitel. Hier zijn we trots op!

De experts van Mitel ondersteunen meer dan 70 miljoen zakelijke gebruikers in meer dan 100 landen.

Meer weten over de oplossingen van Mitel voor uw organisatie? Bel 088-9382200 of neem contact op.