partner MobileIron

De veilige basis voor de moderne werkplek

Zetacom is een gecertificeerd partner van MobileIron, wereldwijd marktleider op het gebied van enterprise mobility management. Vanuit de MobileIron oplossingen worden organisaties in staat gesteld om hun mobiele apparaten veilig uit te rollen. Op die manier houdt men niet alleen controle over de mobiele apparaten, maar ook over de (vertrouwelijke) bedrijfsinformatie die op deze apparaten staat.

Beproefde beveiliging

MobileIron UEM is een beproefde, veilige, schaalbare en enterprise-ready architectuur die de gebruikerservaring voorop stelt en tegelijkertijd de hoogste kwaliteitsnormen handhaaft. In een zero-trust omgeving wordt aangenomen dat alle toegang tot bedrijfsmiddelen moet worden beperkt totdat de gebruiker zijn identiteit en toegangsrechten heeft bewezen en totdat apparaten een beveiligingsprofielcontrole hebben doorstaan. Om een ​​vertrouwd beveiligingsmodel te bereiken, maakt MobileIron gebruik van een gelaagd beveiligingsmodel. Een gelaagde beveiligingsaanpak op het platform beveiligt gegevens in rust op het apparaat, in apps en in cloudopslag. Gegevens worden ook beveiligd terwijl het zich verplaatst tussen het bedrijfsnetwerk, apparaten en opslagplekken, waardoor organisaties bedrijfsgegevens kunnen beveiligen waar ze ook reizen, met behoud van de privacy van werknemers.

Laat uw bedrijf veilig en veilig groeien met mobiel en cloud

Omdat werknemers een invloedrijkere rol spelen bij de adoptie van technologie binnen organisaties, heeft MobileIron ons UEM-platform ontworpen met zowel IT als gebruikers in het achterhoofd. We hebben er alles aan gedaan om de unieke behoeften van beheerders in evenwicht te brengen en tegelijkertijd de ervaring te behouden die gebruikers gewend zijn geraakt. 

MobileIron biedt de veilige basis voor modern werk aan bedrijven van elke omvang over de hele wereld. Lees daarom hier 5 redenen waarom u voor MobilIron zou willen kiezen. Wilt u meer weten over de oplossingen van MobileIron? Neem dan contact op met onze collega’s of bel 088 938 2222.