partner NEC Enterprise Solutions

Alles en iedereen met elkaar verbonden

NEC biedt een uitgebreid portfolio producten en oplossingen die alle medewerkers van een organisatie hierbij ondersteunen. De resultaten zijn een grotere efficiëntie, een hogere productiviteit en een hogere klanttevredenheid.

"Vertrouwen dat jouw ICT-partner tot de beste oplossing komt. En dat doen wij bij Zetacom."

Nicole Poppelaars Office Manager bij DUO Market Research

Inspelen op de markt

Grote organisaties moeten in wereldwijde markten kunnen concurreren door kosten te beperken en efficiëntie te verhogen. Veranderende werkmethodes leggen steeds meer nadruk op mobiliteit en flexibiliteit. Bedrijven proberen hun dienstverlening te verbeteren en sneller in te spelen op marktontwikkelingen. De druk die hierdoor op bedrijven ligt, kan verlicht worden dankzij nieuwe technologieën als IP Telefonie, mobiele communicatie, video vergaderen, geavanceerde contact centers en Unified Communications.

Heldere doelstellingen

De communicatie platformen van NEC bieden organisaties oplossingen, ongeacht grootte of aantal werknemers, waarbij ze streven naar:

  • Productiviteitsverhoging
  • Beheersing van groei
  • Verlaging van operationele kosten
  • Zekerstellen van bedrijfscontinuïteit
  • Verhogen van concurrentiekracht

Efficiënte communicatie

Om in de hedendaagse hectische en veeleisende zakelijke omgeving concurrerend te blijven, is efficiënte communicatie en hoogwaardige interactie binnen een organisatie (tussen medewerkers) en tussen een organisatie en haar klanten en toeleveranciers van essentieel belang. Zetacom levert de oplossingen en verzorgt de service op de communicatie oplossingen van NEC.

Neem voor meer informatie over de oplossingen van NEC contact op met onze collega’s via 0889382311 of via het contactformulier.