partner Samsung Enterprise Edition

Samsung Enterprise Edition

Toekomstbestendig werken met Samsung Enterprise Edition

U maakt voor uw organisatie plannen en bepaalt hierin doelstellingen voor meerdere jaren. Dan wilt u kunnen vertrouwen op devices die passen in het te voeren beleid. Toekomstbestendige hardware, toonaangevende security en overzichtelijk beheer zijn hierbij belangrijke pijlers. Dit is exact de reden waarom Samsung de Enterprise Edition-lineup heeft ontwikkeld.

Laat uw medewerkers en collega’s makkelijker werken
Hoe lager de vervangingsvraag, hoe minder vaak uw collega’s moeten switchen van device, hoe fijner zij dit vinden. Door te kiezen voor toekomstbestendige smartphones en tablets maakt u dit mogelijk. Met de Enterprise Edition serie van Samsung profiteren uw collega’s meerdere jaren van betrouwbare devices.
Geen zorgen om dataveiligheid
Doordat de aandacht voor privacy steeds groter wordt is het essentieel om de devices up-to-date te houden. Securityupdates spelen hierin een belangrijke rol. Deze dichten kwetsbaarheden in de firmware en houden data zo veilig. Hoe langer updates worden uitgegeven, hoe langer mobiele devices veilig en functioneel blijven. De Enterprise Edition-lineup worden minimaal vier jaar lang voorzien van updates. Collega’s kunnen zo hun taken makkelijker blijven invullen.
Gebruik in lijn met werkzaamheden
Met EE-devices haalt u in één keer alles in huis om uw toestellen op afstand in te richten en te beheren. Met de gratis licentie voor de beheeroplossing Knox Suite kunt u de toestelinstellingen aanpassen, profielen uitrollen en apps en updates pushen. Via aanvullende securitymaatregelen kunt u uw devices nog sterker beveiligen. En is er een nieuwe firmwareupdate beschikbaar, dan kunt u die vooraf testen. Zo weet u zeker dat deze goed samenwerkt met uw zakelijke apps. Met Knox Suite beschikt u over de juiste tools om uw mobiele devices jarenlang in uitstekende conditie te houden.

 

In één keer klaar met Samsung Enterprise Edition
Met het Samsung Enterprise Edition-portfolio profiteren u, uw medewerkers en collega’s van alle bovenstaande voordelen. Deze gelden natuurlijk ook voor nieuwe collega’s; alle devices zijn namelijk tot twee jaar na de introductie beschikbaar in de markt. Opschalen is dus erg eenvoudig. Met het Enterprise Edition-portfolio heeft u keuze uit de Galaxy S20, Galaxy S10, Galaxy S10e, Galaxy A50, XCover 4s, XCover Pro en Galaxy Tab Active Pro.
Wij maken mobiliteit makkelijk
Wilt u uw organisatie ook laten profiteren van het gemak dat de zakelijke Enterprise Edition-devices bieden? Als Samsung Gold Partner ondersteunen wij u graag met advies en oplossingen op maat. Zetacom zoekt samen met u altijd de best passende ICT oplossing. Wilt u persoonlijk advies of heeft u vragen?
Neem dan contact met ons op of bel 088-9382200