partner Samsung Enterprise Edition

Samsung Enterprise Edition

Samsung Enterprise Edition ‒ Dé zakelijke toestellen voor jou en je collega’s

Veel (zorg)organisaties vertrouwen elke dag op hun smartphones en tablets. Of dat is om direct cliëntinformatie in te zien, of dat er gewerkt moet worden in de urenregistratie-applicatie ‒ slim communiceren zonder de juiste apparaten is niet mogelijk. Samsung biedt met Enterprise Edition-toestellen een ideale totaaloplossing voor de meest veeleisende werkomgeving.

Speciaal voor zakelijk gebruik
Met het Enterprise Edition (EE)-portfolio biedt Samsung smartphones en tablets die speciaal ontwikkeld zijn voor professioneel gebruik. Deze toestellen zijn jarenlang op een gebruiksvriendelijke en veilige manier in te zetten in allerlei (zorg)organisaties. Ze zijn van hoge kwaliteit, voorzien van de meest uitgebreide beveiligingsmogelijkheden en altijd actueel.
Uitgebreid Enterprise Edition-portfolio
Het portfolio biedt ruime keuze uit smartphones en tablets voor iedere organisatie, collega en werkwijze. Van robuuste smartphones en tablets die tegen een stootje kunnen, tot smartphones uit de hoogwaardige Galaxy S-serie of veelzijdige A-serie.
Zes redenen om te kiezen voor Enterprise Edition

 1. Klaar voor de toekomst
  Het portfolio bestaat uit krachtige smartphones en tablets van Samsung. Door het ruime werkgeheugen, snelle rekenkracht in combinatie met slimme beheeroplossingen (zoals Knox Suite) profiteert de organisatie van een complete en toekomstbestendige oplossing.
 2. Meerdere jaren up-to-date
  Alle Enterprise Edition-toestellen ontvangen minstens vier jaar lang beveiligingsupdates vanuit Samsung en Google. (Zorg)medewerkers zijn zo verzekerd van een goed functionerend toestel, en de privacygevoelige gegevens en zorgapps blijven door de updates veilig.
 3. Eenvoudig opschalen door lange beschikbaarheid
  Alle Enterprise Edition-toestellen blijven minstens twee jaar na lancering beschikbaar. Dat maakt het makkelijk om op een later moment op te schalen. Ook wordt standaardiseren op één fabrikant meer dan ooit de logische keuze.
 4. Breed portfolio dat aansluit bij iedere organisatie
  Stevige, robuuste tablets voor zorgcollega’s in het ziekenhuis, of krachtige en stijlvolle smartphones voor het management? Het Enterprise Edition-portfolio biedt toestellen voor alle doeleinden.
 1. Knox Suite standaard inbegrepen
  De Enterprise Edition-toestellen worden met een Knox Suite-licentie geleverd. Knox Suite bundelt de belangrijkste Knox oplossingen. Hiermee is het voor de IT-afdeling mogelijk om alle toestellen op efficiënte wijze uit te rollen en te beheren. Lees hier meer over Knox Suite.
 2. Kostenefficiënte oplossing
  Toekomstbestendige hardware, meerjarige updates en de beheermogelijkheden houden toestellen lange tijd in goede conditie. Dat verlaagt de vervangingsvraag en resulteert uiteindelijk in een lagere Total Cost of Ownership.

Zetacom en Samsung
Samsung Enterprise Edition-toestellen zijn exclusief verkrijgbaar bij geautoriseerde partners. Zetacom is Knox-gecertificeerd en Gold Partner van Samsung. Als specialist in de zorg, lokale overheid en zakelijke markt voorzien wij organisaties van advies over alle Samsung-producten. We hebben vele jaren ervaring met het slim inrichten, uitrollen en beheren van mobiele toestellen voor de zorgsector. Ben je benieuwd welke voordelen de Enterprise Edition-toestellen voor jullie organisatie kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.