partner Samsung

Samsung Galaxy Z Flip3 5G en Galaxy Z Fold3 5G

Eén smartphone, twee displays 

De smartphone geldt al jaren als het meest favoriete toestel op de werkvloer. Tegelijkertijd neemt het gebruik van apps steeds verder toe. In dat geval is het prettig als u apps zo slim mogelijk kunt gebruiken op uw smartphone. Met de vouwbare Galaxy Z Flip3 5G en Galaxy Z Fold3 5G bent u verzekerd van een wereld aan nieuwe mogelijkheden.

Overal moeiteloos aan de slag met apps

Zowel de Galaxy Z Flip3 5G als Galaxy Z Fold3 laat u slimmer werken met apps. Beide doen dat op hun eigen manier. De belangrijkste kenmerken per toestel zijn als volgt:

Galaxy Z Flip3 5G – opvouwbare functionaliteit in een veelzijdig jasje

Stijlvol, veelzijdig en krachtig; de compacte Galaxy Z Flip3 5G biedt veel interessante mogelijkheden die zowel zakelijk als privé veel voordeel opleveren. Het coverdisplay geeft belangrijke meldingen weer, zoals oproepen en berichten. Tik erop, open het toestel, en u werkt direct verder met de bijbehorende app. De multitaskmogelijkheden worden aangevuld met interessante mogelijkheden voor videobellen.

Galaxy Z Fold3 5G – optimaal multitasken op twee displays

De Galaxy Z Fold3 5G biedt de meest krachtige specificaties op het gebied van de opvouwbare smartphone. Het coverdisplay is net zo groot en functioneel als een regulier smartphonedisplay. Als u het toestel openvouwt, toont zich een display dat u kunt vergelijken met dat van een tablet. U gebruikt eenvoudig meerdere apps naast elkaar, die u optioneel kunt bedienen met de S Pen-stylus. Door de integratie met Microsoft Teams en de voor het grote display geoptimaliseerde Office-apps bent u op de Galaxy Fold3 productiever dan ooit tevoren.

Jarenlang snel en productief werken
Innovatieve toestellen vragen om goede hardware die lang meegaat. Beide toestellen zijn daarvan voorzien: snelle processoren, krachtig werkgeheugen, sterke batterijen laten u jarenlang moeiteloos doorwerken. Daarnaast zijn de toestellen voorzien van ondersteuning voor 5G en het razendsnelle Wifi6, zodat u altijd snel met uw apps kunt blijven werken. Het in de hard- en software ingebouwde Knox platform biedt daarnaast sterke basisbeveiliging. Met de Galaxy Z-smartphones haalt u dan ook toekomstbestendige toestellen in huis.

 

Zorgeloos gebruik dankzij duurzaam ontwerp
De Galaxy Z Flip3 5G en Galaxy Z Fold3 5G ogen niet alleen innovatief en stijlvol, maar zijn ook duurzaam. Zo zijn de displays gemaakt van extra stevig en krasbestendig glas. Ook de scharnieren zijn robuust en stevig, wat verder bijdraagt aan het gebruiksgemak. Ook het risico op schade door vocht wordt een stuk kleiner; de toestellen zijn namelijk Ipx8-gecertificeerd, wat de waterdichtheid aantoont.
Mobiliteit op maat met Zetacom
Als Samsung Gold Partner ondersteunen we u bij het uitrollen, configureren en beheren van uw devices. Persoonlijke aandacht en maatwerk zijn daarbij onze uitgangspunten. U bespaart tijd en profiteert snel van alle voordelen.

Meer informatie?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel 088 – 938 22 00.