partner Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23

Samsung Galaxy S23: een duurzame keuze voor zakelijk gebruik

Krachtige, premium toestellen voor duurzaamheid en optimaal gemak

Altijd productief dankzij sterke processor

Werk met de Galaxy S23 Series nog productiever en mobieler dan ooit. Met behulp van de nieuwe, krachtige processor voert u probleemloos zware of meerdere werkprocessen uit met behoud van de snelheid en stabiliteit. Ook over accuduur hoeft u zich geen zorgen te maken. Reken op onder andere het slimme Dynamic AMOLED 2X-display dat stroom bespaart wanneer mogelijk. Zonder oponthoud en met vertrouwen aan de slag gaan is met de Galaxy S23 geen probleem.

Variabel schermformaat

De Galaxy S23 Series heeft drie nieuwe toestellen die allen beschikken over een eigen formaat display. Zo heeft de Galaxy S23 een 6,1 inch scherm, gevolgd door de Galaxy S23+ met een scherm van 6,6 inch. Het grootste display is die van de Galaxy S23 Ultra met een afmeting van 6,8 inch . En hoewel alle drie de smartphones een geweldig scherp en mooi display hebben, is de S23 Ultra de enige in de serie met de meest adaptieve verversingssnelheid.

Speciale S Pen voor extra gemak

De Galaxy S23 Ultra is de enige smartphone in de nieuwe serie die een S Pen bevat. Met deze multifunctionele tool kunt u zeer gemakkelijk een snelle schets, handtekening of andere aantekening maken op het touchscreen. Bent u klaar met het gebruik? Dan kan de S Pen gemakkelijk worden geschoven in de ingebouwde holder.

Perfecte balans met Enterprise Edition

Voor zakelijk gebruik is een toestel dat tot het Enterprise Edition-portfolio van Samsung behoort altijd een goede balans tussen enerzijds het gemak van beheer en anderzijds professioneel gebruik. De nieuwe Galaxy S23 is hier ook een onderdeel van. Een groot voordeel is dat ieder toestel in het Enterprise Edition-portfolio standaard is voorzien van Knox Suite, dat een totaaloplossing biedt met de beste beveiligings-, monitoring- en beheerdersfuncties. Daarnaast is ieder toestel twee jaar na lancering beschikbaar om zo in de toekomst nog bij te schalen én ontvangt u tot vijf jaar beveiligingsupdates.

Duurzaam van front tot achter

De Samsung Galaxy S23-serie is met oog voor de natuur geproduceerd. Zo is onder meer gebruikgemaakt van gerecycled ‘ocean-bound plastic’ (OBP) voor het maken van de speakermodule. Andere duurzame oplossingen zijn het gebruik van gerecycled aluminium, en glas, en van natuurvriendelijke kleurstoffen. In combinatie met de volledig plasticvrije verpakking waarin iedere Galaxy S23 wordt geleverd, draagt u met een premium smartphone een groen steentje bij aan een beter milieu.

Klaar voor jarenlang gebruik

Niet alleen nu, maar ook voor de komende jaren kunt u vertrouwen op de Galaxy S23. Voor de productie van ieder toestel is gebruikgemaakt van duurzame en stevige materialen. Om nog meer klaar te zijn voor de toekomst is de Galaxy S23 voorzien van slimme software die op een effectieve en besparende manier samenwerkt met de hardware. De Galaxy S23 gaat op deze manier lang mee, wat op den duur ook scheelt voor de total cost of ownership.

Samen op weg naar meer mobiel gemak

Ben je benieuwd hoe de nieuwe Galaxy S23 onderdeel van jouw organisatie kan zijn? Als Samsung Gold Partner helpen wij graag om advies en oplossingen op maat te bieden. Zetacom zoekt altijd de best passende ICT-oplossing voor jouw organisatie. Neem contact met ons op of bel 088-938 2200 en wij gaan graag met je in gesprek.

Bestel de Samsung Galaxy S23