partner Samsung KNOX suite

Samsung KNOX suite

Samsung Knox Suite – de belangrijkste oplossingen onder één licentie 

Met één gebruiksvriendelijke oplossing je beveiliging en privacy onder controle

Slimmer aan de slag met beveiliging
In de zorgsector is privacy topprioriteit. Daarom heb je het liefste zelf de regie over je beveiligingsinstellingen, maar wel graag op een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier. Met exact die gedachten zijn de Samsung Knox-oplossingen ontwikkeld. Knox Suite brengt deze handige oplossingen samen in één, waarmee je al je mobiele toestellen op veilige wijze inricht en beheert.
Knox Suite: de belangrijkste Knox solutions in één bundel
Knox Suite is een totaaloplossing voor het beheren en beveiligen van mobiele toestellen. Het bundelt de belangrijkste oplossingen, zoals Knox Mobile Enrollment, Knox Manage en Knox E-FOTA, in één licentie. Knox Suite integreert naadloos met bestaande IT-oplossingen, zoals Microsoft Intune of VMWare Workspace One.
Eenvoudige en efficiënte uitrol
Knox Mobile Enrollment, onderdeel van Knox Suite, biedt zorgorganisaties de mogelijkheid om toestellen – in grote aantallen ‒ op eenvoudige wijze uit te rollen. Na registratie hoeven de toestellen alleen te worden verbonden met het internet. Vervolgens wordt het uitrolproces automatisch gestart. Zorgverleners en andere medewerkers hebben zo in een mum van tijd het juiste gebruikersprofiel op hun toestel staan.
Volledig beheer en inzicht
Met Knox Manage kun je de toestellen configureren zoals je wilt. Of je nu EPD’s alleen via vertrouwde WiFi-netwerken wilt laten bekijken, een multi-factor authenticatie voor de zorgapps wilt instellen of een volledige afgeschermde kioskomgeving in wilt richten ‒ je bepaalt het helemaal zelf.

Via Knox Manage beheer je de toestellen tijdens gebruik op afstand. Via Knox Asset Intelligence verzamel je gegevens over het appgebruik, batterijverbruik, gebruik van (draadloze) verbindingen en mogelijke prestatieproblemen. Zo ben je ervan verzekerd dat de toestellen altijd optimaal inzetbaar zijn en je collega’s geen problemen ondervinden.

Firmware-updates in eigen handen
Om na de uitrol alle toestellen veilig en up-to-date te houden, biedt Knox E-FOTA uitkomst. Hiermee kunnen updates van het besturingssysteem van de toestellen op afstand worden gereguleerd. Test updates vooraf, zodat je zeker weet dat kritische zorgapplicaties blijven functioneren. De updates kunnen vervolgens worden gepusht en ingepland op een moment dat de dienstverlening ‒ bijvoorbeeld ’s nachts ‒ dit toelaat. Zo worden zorg- of andere processen niet verstoord.
Inbegrepen bij Enterprise Edition
De Knox-oplossingen bieden de meeste beveiligingsopties wanneer je Samsung Galaxy-toestellen gebruikt. Speciaal voor de zakelijke markt heeft Samsung Enterprise Edition-toestellen uitgebracht. Deze populaire toestellen zijn het eerste jaar kosteloos voorzien van een Knox Suite-licentie. Zo kun je als zorgorganisatie laagdrempelig instappen met toonaangevende beveiligings- en beheeroplossingen.

Zetacom en Samsung
Zetacom is Knox-gecertificeerd Gold partner van Samsung en specialist in de zorgsector. Bij ons bent u aan het juiste adres voor advies over alle Samsung-producten en Samsung Knox-oplossingen. Zo kunnen we je volledig ondersteunen bij het inrichten van je Knox-oplossingen. Ook het dagelijks beheer en de monitoring uit handen geven? Kies er dan voor om de oplossingen ‘as-a-service’ af te nemen en je bent continu verzekerd van de beste werking.