partner Samsung KNOX

Samsung KNOX

Vereenvoudig beheer met alles-in-één-oplossing Knox Suite 

Mobiele devices zijn tegenwoordig een belangrijk onderdeel van de werkplek. Daarom is er steeds meer vraag naar laagdrempelige beheeroplossingen. Samsung speelt in op die vraag met de gebruiksvriendelijke totaaloplossing Knox Suite. Knox Suite bevat alle tools die nodig zijn om devices 24×7 op afstand te monitoren en beheren. Wij vertellen u graag hoe dat zit.

Alles onder één dak
Samsungs beveiligingsoplossing Samsung Knox is een combinatie van losse diensten voor het uitrollen, beheren en beveiligen van mobiele devices. Knox Suite bundelt al deze diensten tot één aanbod. Als u al gebruikmaakt van Knox-oplossingen, dan kunt u dat natuurlijk gewoon blijven doen. De komst van Knox Suite verandert niets aan de functionaliteit van de oplossingen. Het grote verschil is dat u voor Knox Suite maar één licentie nodig heeft, in plaats van losse licenties per oplossing.
Waarom u kiest voor Knox Suite
Met Knox Suite werkt u heel eenvoudig vanuit een enkele console, wat beheer een stuk makkelijker en overzichtelijker maakt. U richt het beheer van uw mobiele devices bovendien veel kostenefficiënter in. Kiest u voor Samsung Enterprise Edition-toestellen, dan krijgt u het eerste jaar Knox Suite gratis. Het verlengen van de licentie is bovendien extra aantrekkelijk als u heeft gekozen voor Enterprise Edition-devices.
Alle solutions op een rijtje
Knox Suite biedt u alles voor een compleet beheer van de device-lifecycle. Knox Suite bestaat uit:
• Knox Mobile Enrollment – hiermee rolt u MDM-profielen automatisch uit naar al uw devices.
• Knox Manage – met deze EMM-oplossing beheert u alle devices, ook niet-Samsung-devices.
• Knox E-FOTA One – met deze oplossing kunt u firmwareversies testen op samenwerking met uw zakelijke apps. Na een succesvolle test rolt u de updates uit naar de devices.
• Knox Platform for Enterprise – met deze oplossing beschikt u over uitgebreide beveiligingsmogelijkheden, waaronder hardwaregebaseerde security.
• Optioneel: Knox Configure – met deze optionele oplossing beschikt u over aanvullende configuratiemogelijkheden.

 

Wij maken mobiliteit makkelijk
Als Samsung Gold Partner ondersteunen we u bij het uitrollen, configureren en beheren van uw devices. Persoonlijke aandacht en maatwerk zijn daarbij onze uitgangspunten. U bespaart tijd en profiteert snel van alle voordelen. Wilt u persoonlijk advies of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of bel 088 938 2222