partner Samsung S21

Samsung S21

Ontdek de geweldige features van de nieuwe Samsung S21

In een tijd zoals deze is bereikbaarheid erg belangrijk. Samsung heeft op 14 januari 2021 de nieuwe Samsung S21 geïntroduceerd. Met nieuwe features zoals 5G wordt bereikbaarheid makkelijker als ooit tevoren.

Wees bereikbaarder dan ooit met 5G
Het nieuwe 5G netwerk is beschikbaar op de nieuwe Samsung S21. Met dit nieuwe verbeterde netwerk zal de bereikbaarheid binnen uw organisatie enorm toenemen. Helemaal in een tijd zoals deze is bereikbaarheid tussen werknemers en werkgevers essentieel. Bestanden downloaden of versturen zal veel sneller verlopen met als gevolg dat tijd nog efficiënter kan worden besteedt.
Betere batterij performance en sneller opladen
Samsung heeft bij de S21 ook veel focus gelegd op de batterij. Om de levensduur en de performance van de batterij te verbeteren, heeft Samsung gebruik gemaakt van de 5-nanometer chip. Doormiddel van deze chip heeft Samsung er voor gezorgd dat de batterij van de S21 20% langer mee gaat. Verder biedt de S21 maar liefst 3 manieren om sneller en eenvoudiger op te laden: Super Fast Charging geeft urenlang power in een oplaadsessie van slechts enkele minuten. Fast Wireless Charging 2.0 is een snelle oplaadsessie, zonder kabel. Met Wireless PowerShare kun je je telefoon gebruiken om je buds, horloge of zelfs de telefoon van een vriend(in) op te laden.
Gebruik in lijn met werkzaamheden
Met de Enterprise Edition haalt u in één keer alles in huis om uw toestellen op afstand in te richten en te beheren. Met de gratis licentie voor de beheeroplossing Knox Suite kunt u de toestelinstellingen aanpassen, profielen uitrollen en apps en updates pushen. Via aanvullende securitymaatregelen kunt u uw devices nog sterker beveiligen. En is er een nieuwe firmwareupdate beschikbaar, dan kunt u die vooraf testen. Zo weet u zeker dat deze goed samenwerkt met uw zakelijke apps. Met Knox Suite beschikt u over de juiste tools om uw mobiele devices jarenlang in uitstekende conditie te houden.

 

In één keer klaar met Samsung Enterprise Edition
Met het Samsung Enterprise Edition-portfolio profiteren u, uw medewerkers en collega’s van alle bovenstaande voordelen. Deze gelden natuurlijk ook voor nieuwe collega’s; alle devices zijn namelijk tot twee jaar na de introductie beschikbaar in de markt. Opschalen is dus erg eenvoudig. Met het Enterprise Edition-portfolio heeft u keuze uit de Galaxy S20, Galaxy S10, Galaxy S10e, Galaxy A50, XCover 4s, XCover Pro en Galaxy Tab Active Pro.
Wij maken mobiliteit makkelijk
Wilt u uw organisatie ook laten profiteren van het gemak dat de zakelijke Enterprise Edition-devices bieden? Als Samsung Gold Partner ondersteunen wij u graag met advies en oplossingen op maat. Zetacom zoekt samen met u altijd de best passende ICT oplossing. Wilt u persoonlijk advies of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of bel 088-9382200.