partner Samsung S22

Samsung S22

Ontdek de geweldige features van de nieuwe Samsung S22

Samsung lanceert het nieuwe flagship toestel, de Galaxy S22.

Een opvallende nieuwe look
Maak kennis met de Galaxy S22 Ultra, met de kracht van Note. De strakke, slanke behuizing heeft een stoere uitstraling en omringt de geëxtrudeerde vorm voor een stijlvolle symmetrie. De lineaire camera wordt geaccentueerd door de spiegellensringen en lijkt te zweven op zijn plek. Maak kennis met de baanbrekende standaard.
De eerste Galaxy S met een geïntegreerde S Pen
De S Pen past voor het eerst precies in de S. Haal hem uit de onderkant van de telefoon om te schrijven, tekenen of je telefoon te bedienen. Dankzij de verbeterde latentie voelt iedere penstreek zo natuurlijk aan als pen op papier. Bovendien kun je snelle krabbels omzetten in leesbare tekst. De nauwkeurige S Pen zet je notities en berichten om in meesterwerken. Zet handgeschreven tekst om in tekst voor betere leesbaarheid in Samsung Notes of voeg animaties toe aan video’s en stimuleer je creativiteit.16 De draadloze bediening via Air Actions zorgt voor optimaal gebruiksgemak.
Overdag ongestoord gebruiken en ‘s nachts supersnel opladen

Dankzij verbeterde AI kun je 5000 mAh (gemiddeld) vermogen overhouden voor de volgende dag, aangepast op de manier waarop je jouw telefoon gebruikt.5 Kort gezegd: de batterij spaart vermogen voor de cruciale momenten en heeft een accuduur waar je langer dan een dag mee vooruit kunt.

 

Klaar voor actie
De soepelste Galaxy. De Pro-grade Camera van de Galaxy S22 Ultra corrigeert haperingen in een 58% bredere hoek en is voorzien van fast motion sampling om bewegingen snel en nauwkeurig te detecteren, zodat iedere opname zo scherp mogelijk is.

Super HDR past je opnames aan voor ongekende details en kleuren: maar liefst 64x meer kleur, zelfs in lastige schaduwen of opnames met veel tegenlicht. Met de enorme pixelsensoren en vormveranderende pixels is deze telefoon voorzien van de meest geavanceerde Pro-grade Camera ooit. Alles wat een professional nodig heeft in één mobiel toestel. Maak nachtopnames van prachtige kwaliteit.

Wij maken mobiliteit makkelijk
Wilt u uw organisatie ook laten profiteren van het gemak dat de zakelijke Enterprise Edition-devices bieden? Als Samsung Gold Partner ondersteunen wij u graag met advies en oplossingen op maat. Zetacom zoekt samen met u altijd de best passende ICT oplossing. Wilt u persoonlijk advies of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of bel 088-9382200.