partner Samsung

Klaar voor morgen met dedicated devices

In veel sectoren is er een toenemende vraag naar totaaloplossingen en devices voor een specifieke werkomgeving. Denk bijvoorbeeld aan de zorg. Hier zijn dedicated devices een verrijking voor de dagelijkse gang van zaken op de vloer. Dedicated devices zorgen voor een betere productiviteit, efficiency, bereikbaarheid en veiligheid. Als system-integrator werkt Zetacom hiervoor graag samen met partner Samsung.

Dedicated devices: foutloos en functioneel

Een dedicated device is een toestel dat door de ICT-beheerder op zo’n manier is ingesteld dat het voor een select aantal doeleinden te gebruiken is. Denk aan een zorgverlener die op de kamer van de patiënt via de tablet in het dossier kan, maar niet bij andere applicaties. De beheerder kan de devices monitoren en updaten op afstand, voor extra veiligheid van gegevens. En: er zijn nog meer voordelen!

Ontdek hier de kracht van dedicated devices

Ruggedized devices van Samsung

Kies je voor dedicated devices, dan wil je als organisatie wel kwaliteit in handen hebben die past bij jouw werkomgeving. Om te voorzien in de vraag naar een robuust device in de zorg, is er het uitgebreide, ruggedized smartphone- en tabletportfolio van Samsung. Deze devices hebben een extra stevige behuizing en zijn stof- en spatwaterbestendig. Je kunt ze reinigen met handalcohol, ze hebben een uitmuntende accu en: ze zijn gebruiksvriendelijk. 

Security voorop met Samsung KNOX 

Security is cruciaal in onze digitale werkomgeving. Helemaal in de zorg, waar werken met gevoelige persoonsgegevens dagelijkse kost is. Samsung KNOX is een beveiligingssysteem dat bedrijfsgegevens op mobiele devices beschermt. Als Samsung Managed Service Provider van Samsung KNOX biedt Zetacom optimale en brede diensten aan op het gebied van beheer en beveiliging. We zijn KNOX-gecertificeerd. 

Klaar voor de toekomst: Enterprise Edition

Of het nu voor de zorg, de lokale overheid of de zakelijke markt is, met Samsung Enterprise Edition-toestellen profiteert iedere organisatie van een complete en toekomstbestendige oplossing. Maar hoe ga je ermee aan de slag? Als Samsung Gold Partner heeft Zetacom veel ervaring met het slim inrichten, uitrollen en beheren van deze (en andere) mobiele devices. De Samsung Enterprise Edition-devices zijn exclusief via ons te krijgen.