partner Samsung

Gemaakt voor de hedendaagse mobiele professional

Gemaakt voor de hedendaagse mobiele professional

Samsung-smartphones zijn ontworpen voor bedrijven en hebben een groot scherm, lange accuduur en de bewezen beveiliging van Samsung Knox. Samsung-telefoons zijn compatibel met de meeste populaire MDM-oplossingen en geven werknemers de functies die zij nodig hebben om altijd en overal productief te zijn.

Onverwoestbaar design

In een werkomgeving hebben professionals telefoons en tablets nodig waarop ze kunnen vertrouwen, met goede prestaties en de beste bescherming. Concentreer je hiermee op het werk, niet op de vervangingskosten. Lees meer over de ruggedized devices van Samsung

Security voorop met Samsung KNOX

Samsung KNOX is een beveiligingssysteem in de vorm van een app waarmee werk en privé op één telefoon eenvoudig gescheiden blijft. Samsung KNOX beschermt bedrijfsgegevens op je mobiele telefoon. Het is een combinatie van losse diensten voor het uitrollen, beheren en beveiligen van mobiele devices. Lees verder over de voordelen.

De best beveiligde smartphone voor uw business

Speciaal voor de zakelijke markt biedt Samsung nu Enterprise Editions van de nieuwste telefoons aan. Hiermee verzekert u zich van veilig gebruik, eenvoudig beheer en optimale grip op uw mobiele omgeving. Ontdek alles over deze totaaloplossing. Speciaal voor de zakelijke markt biedt Samsung nu Enterprise Editions van de nieuwste telefoons aan. Hiermee verzekert u zich van veilig gebruik, eenvoudig beheer en optimale grip op uw mobiele omgeving. Ontdek alles over deze totaaloplossing.

Samsung Enterprise Edition

Speciaal voor de zakelijke markt biedt Samsung nu Enterprise Editions van de nieuwste telefoons aan. Hiermee verzekert u zich van veilig gebruik, eenvoudig beheer en optimale grip op uw mobiele omgeving. Hierdoor wordt de veiligheid van uw bedrijfsdata gewaarborgd. Profiteer kosteloos van minimaal 4 jaar security- en firmware updates!

Wilt u meer weten over de zakelijke oplossingen van Samsung? Neem dan contact op met Zetacom of bel 088 938 2222.