partner Vodafone

Vodafone

Vodafone: Working Together

Steeds meer bedrijven willen hun medewerkers altijd en overal laten werken. De missie van Vodafone is om mensen en apparaten op een geïntegreerde en slimme manier te verbinden en beheren. Zetacom helpt in samenwerking met Vodafone organisaties bij deze verandering.

Meer weten of overleggen?

VRAAG INFORMATIE OP

Verbonden Medewerkers

Met veilige IT & Communicatie oplossingen kunnen medewerkers hun tijd effectiever benutten. Snelle 4G verbindingen en cloudoplossingen maken dat mogelijk. De noodzaak om op gezette tijden op kantoor te zijn verdwijnt. Werken op afstand wordt net zo makkelijk als werken op kantoor. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen organisatie? Regel daarom nu een demonstratie.

Klantgericht werken

Je klant staat centraal binnen het bedrijf. Overzichtelijke communicatie oplossingen houden je organisatie goed bereikbaar. We adviseren je daarom over oplossingen die passen bij je bedrijf, zoals Skype for Business of abonnementen met gratis onderling bellen.

Lees in deze blog meer over de voordelen van digitale medewerkers.

Mobiele communicatie diensten

Vodafone en Zetacom bieden de volgende mobiele communicatie diensten aan:

  • Red Business: Mobiele abonnementen professionals
  • One Mobile: Een simpel abonnement waarmee collega’s gratis onderling bellen
  • Mobiel Breedband: Veilig en snel mobiel werken met je tablet of laptop
  • Machine to Machine: Verbind je apparaten met elkaar én met internet

Vodafone in de Zorg

Zetacom en Vodafone leveren samen de juiste tools om de zorgverlener efficiënter te laten werken en zo meer tijd overhoudt voor het primaire proces. Meer weten? Neem direct contact met ons op.

Schaalbaar en flexibel

Flexibele IT & Communicatie oplossingen waarmee u snel kunt opschalen, houden een organisatie nu en in de toekomst wendbaar en effectief. Als Vodafone Solutions Partner begrijpen we dat goed. Daarom leveren we flexibele oplossingen, die zich makkelijk laten aanpassen aan de groei of krimp van uw organisatie.

Interesse? Vraag een demonstratie aan

Graag gaan we met u in gesprek over hoe de oplossingen van Vodafone uw organisatie verder kunnen helpen. Na een demonstratie bent u weer volledig op de hoogte en weet u wat de voordelen zijn. Gezamenlijk komen we vervolgens tot de best passende oplossing voor het verbeteren van de bereikbaarheid, flexibiliteit en efficiency van uw organisatie. Vraag direct een demonstratie en informatie aan. Neem contact op met onze collega’s of bel 088 938 2200.