Mobiele Data

Ons advies voor uw toenemende mobiele data

Er gaat steeds meer data over mobiele netwerken. En met het 5G netwerk en het Internet of Things (IoT) in aantocht, blijft die data toenemen. Wij geven advies op maat voor uw organisatie en gebruikers en houden daarbij al rekening met uw toekomstige wensen. Zodat uw medewerkers ook straks nog prettig werken en optimaal kunnen presteren met hun mobiele apparaten en oplossingen.

Verbruiken uw medewerkers internationaal veel data? Dan kijken wij natuurlijk ook naar de beste oplossing voor uw dataroaming wensen. Vooral voor contacten buiten de Europese Unie (EU), maar ook binnen de EU zijn er verschillen tussen providers. Die nemen wij uiteraard mee in ons advies.

sensoren en cameras
Valencia, Spain - December 3 , 2016: Woman hands taking photo of Christmas lights with smartphone

Mobiel dataverkeer monitoren en extra diensten

Met aandacht voor dataroaming kunt u soms flink kosten besparen. Zetacom adviseert over uw abonnementsvormen, databundels en dataroaming op basis van het gebruik in uw organisatie. Wij kijken daarvoor naar structureel en incidenteel gebruik en kijken wat daarvoor de beste oplossing is. We kunnen het mobiele dataverkeer voor u monitoren en bijvoorbeeld signaleringsfuncties voor u verzorgen in de web portal van uw provider. Als het niet de bedoeling is dat gebruikers hun toestel internationaal gebruiken, kunnen wij ook verkeersstromen blokkeren.

Mobile Device Management

Mobile Device Management (MDM) is een waardevolle oplossing voor gebruik van zakelijke mobiele telefonie. Voor gebruikers en voor efficiënt beheer van de toestellen en bedrijfsdata op afstand. MDM omvat het configureren, beheren en beveiligen van alle mobiele hardware en de zakelijke data die erop staat. Een eigen appstore voor uw gebruikersgroepen kan daarbij waardevol zijn. Goed MDM zorgt voor productieve mobiele werkplekken en voorkomt dat er wildgroei of ‘schaduw IT’ ontstaat op zakelijke mobiele apparaten. Met alle risico’s voor de veiligheid van gegevens of privacy.