Hosted Telefonie

Zetacom Voice

Zetacom Voice is onze hosted telefoniedienst. Met Zetacom Voice beschikt u over alle telefonie-functionaliteiten die u gewend bent.  Maar dan in abonnementsvorm voor een vast bedrag per maand. Zetacom Voice werkt in een private cloud: uw eigen virtuele telefooncentrale voor organisaties die hoge eisen stellen aan bereikbaarheid. 

hosted

Meer rendement

Zetacom Voice kan gekoppeld worden via IP-VPN van Zetacom Vast, als extra locatie via uw IP-VPN (als u een bestaand IP-VPN netwerk heeft), via decentrale telefoonlijnen en telefooncentrales. Onderhoudscontracten en het borgen van interne kennis zijn dan verleden tijd. Uw communicatieplatform is geborgd met de hosted telefonie oplossing van Zetacom.

Download hier de Zetacom Voice brochure .

Bereikbaarheid en vestigingen verbinden

Zetacom Voice biedt de mogelijkheid op elke locatie binnen uw organisatie in te loggen op een vast toestel. Daarnaast worden draadloze oplossingen aangeboden op basis van DECT. Heeft u meerdere vestigingen? Deze kunnen gekoppeld worden via uw bestaande IP-VPN of een IP-VPN van Zetacom Vast. Alle gesprekken tussen locaties zijn zonder gesprekskosten, ook voor buitenlandse vestigingen. Standaard wordt redundant gekoppeld tussen Zetacom Voice en uw locatie(s). Daarmee kunnen wij zeer hoge uptime garanderen.

Vast-Mobiel integratie

Wilt u ook met uw gsm (intern) over de telefooncentrale bellen? En wilt u bereikbaar zijn onder één nummer? Zetacom Voice biedt de mogelijkheid voor Vast-Mobiel integratie (Va-Mo). Binnen Nederland kunt u met het intern nummerplan bellen met collega’s. Collega’s kunnen u via het interne nummer bellen, waar u ook bent. Zo vergroot u uw bereikbaarheid tegen lagere kosten.

Inzicht in gebruik

Zetacom Voice biedt u ook de mogelijkheid (als optie) om geavanceerde gebruiks- en kostenrapportages te maken. Daarmee heeft u gedetailleerd inzicht in belgedrag en telefoniekosten. En als uw organisatie verandert? Dan verandert Zetacom Voice mee. Zetacom bindt u niet aan langdurige verplichtingen. Zo blijft uw ‘abonnement’ altijd aansluiten bij uw organisatorische behoefte.

Het nieuwe werken

Zetacom Voice biedt alle gewenste functionaliteiten, ook voor thuiswerken. Als medewerkers thuis over een ergonomische werkplek moeten beschikken met telefoniefaciliteiten dan is dit met een brede range aan toestellen te realiseren. Van een eenvoudig thuiswerktoestel voor bereikbaarheid of een uitgebreid toestel met pc-applicaties voor Contact Center agenten.

Betrouwbare techniek

Voor de techniek achter Zetacom Voice hebben wij gekozen voor een redundant Mitel platform. Deze leverancier heeft haar betrouwbaarheid ruimschoots bewezen. Veel Nederlandse ziekenhuizen vertrouwen bijvoorbeeld op Mitel implementaties met beheer door Zetacom. De apparatuur wordt 24×7 proactief gemonitord in ons datacenter. Met Zetacom Voice is uw telefonie perfect verzorgd. Waardoor u kunt focussen op uw eigen bedrijfsvoering en kernactiviteiten.

Hoe we voor onze klanten de geschikte hosted telefonie oplossing realiseren? Lees het in de klantcase ‘De gemeenten in de Hoeksche Waard technisch optimaal bereikbaar met Mitel van Zetacom’ of download hier de Zetacom Voice brochure.

Whitepaper: De ontwikkelingen in de telefonie op een rijtje. Welke keuze heb ik?

Als IT-manager heeft u vast gemerkt dat de rol van telefonie aan het veranderen is. Wat Spotify doet met de manier waarop we muziek consumeren, doet de cloud met telefonie: geen eenmalige investeringen, geen vast contract, maar betalen per gebruiker per maand.

Benieuwd welke ontwikkelingen zich voordoen op het gebied van telefonie en welke keuzes u heeft? Vul het formulier in en u ontvangt de whitepaper per e-mail.