Gratis Thuiswerkomgeving met MiTeam Meetings

Mitel biedt u de mogelijkheid om te kiezen voor een gratis abonnement van MiTeam Meetings. Dit is een eenvoudige manier om uw bestaande telefonieomgeving in een handomdraai om te zetten naar een veilige thuiswerkplek voorzien van digitale functionaliteiten zoals videobellen, online vergaderen en samen documenten bewerken.

Maakt uw organisatie geen gebruik van Mitel? Ook dan kunt u gewoon gebruik maken van deze actie door het formulier rechts in te vullen.

Wij gaan als volgt te werk:

  • Zodra uw gegevens binnen zijn, gaat een van onze technische specialisten op afstand kijken welke opties er voor u zijn in uw huidige omgeving;
  • Vervolgens neemt u accountmanager contact met u op en legt u de mogelijkheden uit.
  • Zodra u een beslissing heeft genomen, maken onze collega’s het direct in orde en heeft u snel de beschikking over een veilige thuiswerkoplossing voor uw medewerkers.

MiTeam Meetings is een video-oplossing voor meerdere partijen, ontworpen voor diegenen die efficiënter willen werken en de communicatie op de werkplek willen verbeteren met naadloze overgangen tussen spraak-, video- en chatmogelijkheden om een echte samenwerkingservaring te bieden. De gebruiker kan met gemak een vergadering van MiCollab starten, eraan deelnemen en de tools in de applicatie gebruiken om effectieve vergaderingen te leiden.

Vul hiernaast uw gegevens in voor het gratis MiTeam Meetings proefabonnement!

< Terug naar overzicht