Zorg & ICT 2023.

Van 13 tot 15 juni gaan we er weer een mooi evenement van maken op de Zorg & ICT 2023, het grootste health tech event van Nederland! Kom je ons ook opzoeken op booth 54 in de Koninklijke Jaarbeurs te Utrecht?

Het thema van dit evenement is “In charge of the future” en staat vol in het teken van Artificial Intelligence, cybersecurity, databeschikbaarheid, Health IoT, virtuele zorg en zorg op afstand.

Bij Zetacom willen we er graag voor zorgen dat je op de hoogte bent van de laatste trends en innovaties in de zorg. Door deel te nemen aan Zorg & ICT verrijk je niet alleen je kennis, maar bereid je jezelf ook voor op de toekomst van zorg.

Zetacom is actief binnen bovenstaande drie domeinen en heeft per domein specialisten die je kunnen adviseren.

We bieden je graag de kans om een 1-1 in te plannen met onze specialisten. Laat ons weten waar je naar op zoek bent of waar je meer informatie over wilt en dan koppelen wij je aan de juiste specialist! Onze partners HPE Aruba en Samsung staan ook op onze booth dus mocht je hen willen aanhaken in het gesprek, laat het ons dan vooral weten via het formulier hiernaast.

< Terug naar overzicht

Ja, ik meld mij aan.