Brochure Zorgtotaal

Speciaal voor verpleeghuizen, verzorgingstehuizen en thuiszorg heeft Zetacom het ZorgTotaal concept ontwikkeld en biedt daarmee een complete implementatie van zorgsystemen op basis van ZorgTotaal.

ZorgTotaal is een proces dat opgebouwd is uit vier onderdelen: zorgsystemen, organisatie, cliënten en zorgsupport. De vier onderdelen vormen het geheel dat ertoe leidt dat zorgsystemen op de juiste manier worden geïntegreerd om de zorg maximaal te ondersteunen.

Meer weten over ZorgTotaal? Vul het formulier in en download de brochure.

< Terug naar overzicht

FORM

Zetacom Headsets Brochure

Als system integrator levert Zetacom een breed aanbod aan zakelijke telefonie oplossingen voor het MKB en de grootzakelijke markt. Daarnaast heeft Zetacom een eigen distributiecentrum, waardoor wij een grote voorraad hebben. Dit resulteert in snelle levertijden voor u als klant. Via onze webshop www.zetacomdirect.nl is het bijvoorbeeld mogelijk om toestellen te bestellen. Bekijk ons uitgebreide dienstenportfolio.

Benieuwd welke headsets Zetacom kan leveren? Download hier de brochure.

Neem voor meer informatie contact op met onze collega’s via 088 938 2200 of verkoop@zetacom.nl.

< Terug naar overzicht

FORM

Brochure Zetacom Vast

Zetacom Vast is een volledig op IP gebaseerde dienst voor vaste telefonie. Het is direct verbonden aan het publieke telefoonnet zonder tussenkomst van het internet. Hiermee bent u altijd verzekerd van de beste gesprekskwaliteit.

Meer informatie? Vul het formulier in en download de brochure.

< Terug naar overzicht

FORM

NFON Cloud telefonie Brochure

De telefoondienst van NFON komt rechtstreeks via internet ‘uit de cloud’. Vanaf elke locatie in de wereld heeft u toegang tot NFON. Eenvoudig via het internet; op het hoofdkantoor, op een nevenvestiging, thuis of onderweg met uw smartphone of laptop.

< Terug naar overzicht

FORM