Slimme technologie in de zorg

Zorgalarmering, persoonsbeveiliging voor personeel, locatiebepaling voor patiënten of cliënten, tracking van medewerkers en medische materialen: allemaal voorbeelden van ICT-toepassingen die care en cure klaarmaken voor de zorg van morgen. Meer weten over de mogelijkheden en hoe ze in de praktijk werken? We vertellen je er op deze pagina graag meer over.

Agressie in de zorg: een flinke uitdaging

De cijfers liegen er niet om: het overgrote deel van de zorgverleners heeft te maken met agressie door cliënten, patiënten of naasten. Ziekteverzuim en uitstroom van personeel zijn regelmatig het gevolg. Slimme technologie in persoonsbeveiliging en locatiebepaling voor zorgverleners kan uitkomst bieden.  

Zij vertrouwen op onze dienstverlening

Locatiebepaling, persoonsbeveiliging en tracking met Zetacom

Veilig en efficiënt werken draagt bij aan een betere kwaliteit van zorg, tevreden patiënten of cliënten én tevreden personeel. Zetacom is als ICT-specialist sterk gericht op zorgoptimalisatie en helpt care en cure graag bij de adoptie van nieuwe ICT-oplossingen op de werkvloer. Een greep uit de mogelijkheden:  

Zorgalarmering met IQ Messenger Platform
Persoonsbeveiliging voor personeel
• Leefcirkels: locatiebepaling voor cliënten en patiënten
• Locatiebepaling voor zorgverleners door koppeling met VOS
• Slimme sensoren

Onze oplossingen zijn altijd afgestemd op de werkprocessen, doelstellingen en het budget van jouw zorginstelling. 

Klantcase: Patiënt- en Persoonsbeveiliging in LUMC

Het realiseren van een veilige, toekomstbestendige verpleegafdeling voor patiënten, bezoekers en personeel. Voor die uitdaging stond een afdeling van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Een innovatieve geïntegreerde aanpak heeft zowel de patiënt- als de personeelsveiligheid verbeterd.

Klantcase: Het Rode Kruis Ziekenhuis innoveert de zorg

Het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk weet door middel van het toepassen van slimme technologieën hoe zij de zorgvraag nu en in de toekomst aankan. Persoonsbeveiliging en tracking van medische materialen maken er deel van uit. 

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een communicatieve uitdaging in de zorg? Stuur dan een bericht. Binnen 1 werkdag nemen we contact op.