Telefonie

Bereikbaar zoals u het wilt

Traditioneel ISDN verdwijnt. Cloudtelefonie is de nieuwe standaard. Zo wordt telefonie een vast onderdeel van de ICT-infrastructuur. De mogelijkheden zijn enorm! Steeds meer bedrijven hebben geen eigen telefooncentrale meer. De centrale staat in de cloud. Dit wordt ook wel hosted telefonie genoemd. Veel organisaties kiezen voor een geïntegreerde oplossing om met het vaste nummer mobiel bereikbaar te zijn.

En waar nodig gaan we verder. Naar wens integreren wij telefonie in uw ICT-omgeving. Want bellen gaat verder dan alleen contact via de telefoon. Denk bijvoorbeeld  aan het benutten van Skype for Business als onderdeel van Microsoft Office 365.

 

Wat voor uw organisatie het beste is, bepalen we aan de hand van een gedegen inventarisatie van wensen en eisen. Waarbij uw vraag volgens ons niet zonder meer uw klantbehoefte is. Wij kijken graag verder, voor uw beste en meest passende oplossing. Daar komt onze kennis om de hoek kijken. En voordat we voor u aan de slag gaan, voeren we in overleg een dekkingsmeting  uit om na te gaan of een oplossing ook echt goed werkt binnen uw pand.

Telefonie

Bereikbaar zoals u het wilt

"Vertrouwen dat jouw ICT-partner tot de beste oplossing komt. En dat doen wij bij Zetacom."

Nicole Poppelaars Office Manager bij DUO Market Research