Mobiele telefonie

Uw mobiel als kantoor onderweg

 

Bij Zetacom kunt u terecht voor zakelijke mobiele telefonie voor 10 tot meer dan 10.000 gebruikers. Wij werken hiervoor samen met diverse providers en zoeken voor u de beste oplossing. Met zakelijk mobiel bellen van Zetacom profiteert u van veel kennis, goede service en betrouwbare dekking.

Wilt u dat uw medewerkers altijd en overal bereikbaar zijn? Als onafhankelijk partner werkt Zetacom samen met gerenommeerde providers zoals KPN, Vodafone en T-Mobile. Wij onderhouden rechtstreeks contact met hen en hebben daarvoor veel kennis over de markt op het gebied van mobiele telefonie. Hierdoor kunnen wij de beste mobiele oplossing vinden voor uw organisatie.

 

Mobiele data
Er gaat enorm veel data verkeer over mobiele netwerken. Het 4G netwerk kenmerkt zich door hoge snelheden en grote databundels. Bovendien staat 5G alweer voor de deur. We verwachten dan ook dat de toename van data nog lang niet ten einde is. Zetacom adviseert en levert allerlei soorten mobiele dataverbindingen. In de vorm van individuele bundels, groepsbundels en maatwerk.

Naast mobiele data voor persoonlijke apparatuur zoals laptops en tablets, wordt mobiele data ook ingezet voor professionele en industriƫle toepassingen (ook wel bekend als M2M). Er ontstaan steeds meer (mobiele) verbindingen en het Internet of Things (IoT) is in opkomst. De versneller hiervan is naar verwachting het LoRa netwerk.

 

Meer weten?

Neem contact met ons op

 

"Ze weten waar ze het over hebben. En daarbij is het contact altijd plezierig en direct. Afspraak is afspraak, en daar houden ze zich aan."

Mendes Schnitzler Personeelsmanager bij Kuiper Arnhem bouw en ontwikkeling