Unified Communications

Alle denkbare functies in één omgeving

 

Unified Communications is speciaal voor organisaties die hun productiviteit en effectiviteit op de werkvloer willen verbeteren. Het is een verzamelnaam voor de integratie van communicatiediensten zoals: instant messaging (chat), computer telefonie integratie, presence (beschikbaarheidsinformatie), video-conferentie en web-conferentie (delen van uw desktop).

 

Unified Communications: wat is het?
Moderne communicatie gaat veel verder dan e-mailen en telefoongesprekken. Medewerkers worden steeds mobieler en daarmee wordt bereikbaarheid steeds belangrijker. Want als een klant naar het vaste nummer van een medewerker belt, moet die natuurlijk wel beantwoord worden. Waar de medewerker ook aan het werk is.

De opmars van de cloud, mobiele apparaten en steeds snellere dataverbindingen bieden nieuwe mogelijkheden. Zij maken organisaties efficiënter, productiever en laten mensen beter samenwerken. Een belangrijke stap in deze revolutie is de technische integratie van communicatiemiddelen tot één totaaloplossing (Unified Communications), oftewel: het stroomlijnen en optimaal laten samenwerken van alle technologieën voor communicatie en productiviteit. 

 

Belangrijke voordelen van Unified Communications:

  •        One Number Service: het maakt niet meer uit welk toestel gebruikt wordt, u bent altijd bereikbaar onder één nummer. Bij uitgaande oproepen wordt het eigen telefoonnummer meegestuurd. Uw contacten hoeven zich niet langer af te vragen óf u bereikbaar bent én onder welk nummer.
  •        Presence (bereikbaarheidsinformatie): Direct zien of collega’s bereikbaar zijn.
  •        Instant messaging (chatten): Zakelijke tekstberichten versturen naar collega’s.
  •        Computer Telefonie Integratie: Telefoonnummers kiezen vanuit een applicatie op uw computer.
  •        Audio-, video- en webconferentie: Delen van uw beeldscherm of een applicatie met anderen (web collaboratie).

 

Meer weten?

Neem contact met ons op

 

"Ze voelen heel goed aan wat er leeft bij jou als klant."

Bas de Bruijn Manager Financiën en Informatisering Woningcorporatie SCW