Vaste telefonie zakelijk

Uw telefonie in eigen beheer

Vaste telefonie voor zakelijk gebruik is geschikt voor organisaties die het beheer in huis willen houden, telefonie willen integreren met backofficesystemen of specifieke gebruikerstoepassingen hebben. Zetacom levert vaste telefonie voor bedrijven en organisaties die allemaak behoefte hebben aan een oplossing die naadloos aansluit bij hun bedrijfsvoering.

Van oudsher is vaste telefonie dé manier van spraakcommunicatie voor zakelijk gebruik. Met de opkomst van VoIP (Voice over IP) en cloudtelefonie is de vorm van telefooncentrales veranderd. De IP-telefooncentrales van tien jaar geleden zijn doorontwikkeld tot geavanceerde multimedia communicatieplatformen.

 

Welke telefonie oplossing past bij u?
De belangrijkste keuze om te maken is: kiest u voor een eigen IP-telefonieoplossing of kiest u voor een telefonieoplossing uit de cloud? Als u graag zelf ‘de touwtjes in handen’ heeft (bijvoorbeeld voor integratie met backofficesystemen of specifieke gebruikerstoepassingen) dan kunt u het beste kiezen voor een eigen vaste telefonie oplossing.

Wanneer u weinig of geen kennis in huis heeft voor het beheer van de vaste telefonieomgeving, er geen lokale integratie met andere systemen gewenst is en u flexibel wilt kunnen groeien of krimpen en u alleen wilt betalen wat u nodig heeft, dan ligt een telefonieoplossing uit de Cloud voor de hand.  

Voor een meer uitgebreide oplosing voor uw specifieke omgeving biedt Zetacom Voice hosted telefonie de ideale oplossinge. Lees hier verder.

 

Meer weten?

Neem contact met ons op

 

"Ze weten waar ze het over hebben. En daarbij is het contact altijd plezierig en direct. Afspraak is afspraak, en daar houden ze zich aan."

Mendes Schnitzler Personeelsmanager bij Kuiper Arnhem bouw en ontwikkeling