Apparatuur selectie

Onafhankelijk advies voor de selectie van uw apparatuur

Welke apparatuur heeft u nodig voor uw ICT-infrastructuur? Zetacom helpt u met de apparatuur selectie vanuit ons zeer brede portfolio van oplossingen. U krijgt daarbij altijd onafhankelijk advies. Zo stellen wij de beste oplossing voor uw situatie samen. Niet alleen met oog voor de techniek, maar juist ook door te kijken naar uw werkprocessen en het gedrag van medewerkers.

Valencia, Spain - December 3 , 2016: Woman hands taking photo of Christmas lights with smartphone

Nieuwe hardware integreren of selecteren & combineren?

Ons advies is gericht op het realiseren van de beste (integrale) oplossing voor de wensen van uw organisatie. De ene keer betekent dat nieuwe apparatuur integreren in uw bestaande infrastructuur. De andere keer gaat het juist om selecteren en slim combineren van nieuwe apparatuur voor uw ideale oplossing. Onafhankelijk advies vanuit ons brede portfolio biedt in alle gevallen de meeste toegevoegde waarde voor uw organisatie.

Lees ook hoe MDM (Mobile Device Management) kan ondersteunen bij het inzetten van zakelijke smartphones in de blog ‘Zakelijke telefoons onderbenut en prullenbak in door privé accounts’.

Whitepaper: De ontwikkelingen in de telefonie op een rijtje. Welke keuze heb ik?

Als IT-manager heeft u vast gemerkt dat de rol van telefonie aan het veranderen is. Wat Spotify doet met de manier waarop we muziek consumeren, doet de cloud met telefonie: geen eenmalige investeringen, geen vast contract, maar betalen per gebruiker per maand.

In 5 stappen de best passende oplossing

Een werkplek die past bij de gebruiker

Zetacom Voice

Zetacom Voice is onze hosted telefoniedienst, waarmee u gebruik maakt van een redundant Mitel telefonieoplossing vanuit het Zetacom datacenter. Met Zetacom Voice beschikt u over alle telefoniefunctionaliteit die u gewend bent, maar dan in abonnementsvorm voor een vast bedrag per maand.