Apparatuur selectie

Onafhankelijk advies voor de selectie van uw apparatuur

Welke apparatuur heeft u nodig voor uw ICT-infrastructuur? Zetacom helpt u met de apparatuur selectie vanuit ons zeer brede portfolio van oplossingen. U krijgt daarbij altijd onafhankelijk advies. Zo stellen wij de beste oplossing voor uw situatie samen. Niet alleen met oog voor de techniek, maar juist ook door te kijken naar uw werkprocessen en het gedrag van medewerkers.

Valencia, Spain - December 3 , 2016: Woman hands taking photo of Christmas lights with smartphone

Nieuwe hardware integreren of selecteren & combineren?

Ons advies is gericht op het realiseren van de beste (integrale) oplossing voor de wensen van uw organisatie. De ene keer betekent dat nieuwe apparatuur integreren in uw bestaande infrastructuur. De andere keer gaat het juist om selecteren en slim combineren van nieuwe apparatuur voor uw ideale oplossing. Onafhankelijk advies vanuit ons brede portfolio biedt in alle gevallen de meeste toegevoegde waarde voor uw organisatie.

Inkoopadvies

Zetacom geeft onafhankelijk inkoopadvies voor al uw ICT-vraagstukken. Of het nu gaat om apparatuur voor uw netwerk, complete zorgsystemen of (mobiele) telefonie. Uw uitgangspunten en werkprocessen zijn altijd leidend voor ons onafhankelijk advies.

In 5 stappen de best passende oplossing

Een werkplek die past bij de gebruiker

1. Consultancy

2. Advies

3. Installatie

4. Beheer

5. Training