Inkoopadvies

Onafhankelijk met een brede blik

Zetacom geeft onafhankelijk inkoopadvies voor al uw ICT-vraagstukken. Of het nu gaat om apparatuur voor uw netwerk, complete zorgsystemen of (mobiele) telefonie. Uw uitgangspunten en werkprocessen zijn altijd leidend voor ons onafhankelijk advies.

Want wilt u de samenwerking tussen collega’s verbeteren of uw bereikbaarheid? Of juist kosten besparen op ICT-onderdelen? Wij kijken naar de beste (integrale) oplossing en de belangen van de verschillende stakeholders in uw organisatie: van ICT-beheer en (zorg)medewerkers tot de directie en call center agents.

opensource

Ons inkoopadvies voor nu en de toekomst

Voor uw beste inkoopadvies moeten we soms eerst even een stap terugdoen. We kijken dan of uw vraag daadwerkelijk past bij de behoeften en wensen van uw organisatie. En wij kijken verder dan alleen de nabije toekomst. Zo helpen wij ook met het toekomstgericht inrichten van uw organisatie en uw rendement op langere termijn.

Whitepaper: ICT in de zorg – Hoe kunt u meer waarde halen uit bestaande investeringen?

Alle zorgorganisaties, van ziekenhuizen tot aanbieders van langdurige zorg, zien dat technologie mogelijkheden biedt om communicatie tussen zorgverleners onderling en tussen zorgverlener en patiënt/cliënt te vereenvoudigen en processen efficiënter te maken. Toch worden die mogelijkheden nog slechts mondjesmaat benut. Vaak uit onwetendheid over de échte meerwaarde en de businesscase. Waar liggen de kansen voor uw organisatie?

In 5 stappen de best passende oplossing

Een werkplek die past bij de gebruiker

Zetacom Voice

Zetacom Voice is onze hosted telefoniedienst, waarmee u gebruik maakt van een redundant Mitel telefonieoplossing vanuit het Zetacom datacenter. Met Zetacom Voice beschikt u over alle telefoniefunctionaliteit die u gewend bent, maar dan in abonnementsvorm voor een vast bedrag per maand.