Inkoopadvies

Onafhankelijk met een brede blik

Zetacom geeft onafhankelijk inkoopadvies voor al uw ICT-vraagstukken. Of het nu gaat om apparatuur voor uw netwerk, complete zorgsystemen of (mobiele) telefonie. Uw uitgangspunten en werkprocessen zijn altijd leidend voor ons onafhankelijk advies.

Want wilt u de samenwerking tussen collega’s verbeteren of uw bereikbaarheid? Of juist kosten besparen op ICT-onderdelen? Wij kijken naar de beste (integrale) oplossing en de belangen van de verschillende stakeholders in uw organisatie: van ICT-beheer en (zorg)medewerkers tot de directie en call center agents.

opensource

Ons inkoopadvies voor nu en de toekomst

Voor uw beste inkoopadvies moeten we soms eerst even een stap terugdoen. We kijken dan of uw vraag daadwerkelijk past bij de behoeften en wensen van uw organisatie. En wij kijken verder dan alleen de nabije toekomst. Zo helpen wij ook met het toekomstgericht inrichten van uw organisatie en uw rendement op langere termijn.

Netwerk Check

Hoe geschikt is uw bestaande netwerk voor het zetten van nieuwe stappen op het gebied van ICT? Onze Netwerk Check geeft snel duidelijkheid over de betrouwbaarheid en welke netwerkaanpassingen eventueel nodig zijn.

In 5 stappen de best passende oplossing

Een werkplek die past bij de gebruiker

1. Consultancy

2. Advies

3. Installatie

4. Beheer

5. Training