Netwerk Check

Is uw netwerk klaar voor nieuwe stappen?

Hoe geschikt is uw bestaande netwerk voor het zetten van nieuwe stappen op het gebied van ICT? Onze Netwerk Check geeft snel duidelijkheid over de betrouwbaarheid en welke netwerkaanpassingen eventueel nodig zijn.

De snelle ontwikkeling van ICT biedt organisaties veel nieuwe kansen en oplossingen voor het verbeteren van hun communicatie, klantcontacten, samenwerking en het optimaliseren van werkprocessen. Dit is ook steeds bepalender voor het succes van organisaties. Logisch dus dat u regelmatig nieuwe stappen wilt zetten. Bijvoorbeeld op het gebied van mobiel werken, video vergaderen of spraak over uw datanetwerk. Uw netwerk moet daar uiteraard wel klaar voor zijn.

Zetacom cloud

Netwerk Check geeft duidelijkheid vooraf

Een goede en betrouwbare verbinding naar uw pand of (mobiele) werkplekken van medewerkers zijn cruciaal, maar vaak nog niet vanzelfsprekend. Zeker als u nieuwe ICT-stappen wilt zetten, zorgt een Netwerk Check dat de nieuwe oplossing ook echt betrouwbaar is en altijd optimaal functioneert. Wij geven duidelijkheid vooraf door bijvoorbeeld de dekking en signaalsterkte van uw netwerk te meten. Of door bekabeling te controleren of bereikbaarheidsonderzoek te doen.

Wellicht overweegt u een nieuwe internetprovider, andere apparatuur of heeft u vragen over de veiligheid van het werken in de cloud? Ook dan is het noodzakelijk om te weten of de dekking, bekabeling en bereikbaarheid passend en op orde zijn.

Bekijk ook eens de mogelijkheden van onze overstapservice.

Whitepaper: In negen stappen naar een up-to-date netwerk

Druk op de kosten noodzaakt zorginstellingen om te kijken of en hoe ze meer kunnen doen met minder. ICT vormt daarbij een belangrijk hulpmiddel. Om goed gebruik te maken van alle nieuwe mogelijkheden is een up-to-date ICT-netwerk onontbeerlijk. Deze whitepaper beschrijft hoe u in negen stappen kunt komen tot een netwerkinfrastructuur die klaar is voor de toekomst.

In 5 stappen de best passende oplossing

Een werkplek die past bij de gebruiker