Overstapservice

Vlekkeloos overstappen zonder zorgen

Overweegt u een overstap naar een andere provider voor uw internetverbinding, telefonie, mobiele netwerk of bijvoorbeeld bepaalde zorgtoepassingen? Zetacom maakt deze stap veel kleiner met onafhankelijk advies en begeleiding van de overstap. Zetacom zorgt voor duidelijkheid vooraf en waar nodig met harde garanties.

Onze overstapservice maakt vlekkeloos overstappen zonder zorgen mogelijk. Hiervoor zorgen wij naast de begeleiding van de overstap voor extra ondersteuning waar dat nodig is. Bijvoorbeeld door vooraf eerst een proefopstelling (PoC: Proof of Concept) te maken. Of door trainingen, een presentatie of een roadshow te houden voor uw medewerkers. Soms is ook eerst een Netwerk Check nodig. Wij denken echt aan alles voor een vlekkeloze overstap. Daarvoor hebben wij alles zelf in huis.

Nog niet overtuigd om over te stappen? Lees dan eerst meer over rendement verhogen!

391adae6-e44a-4df7-a502-5432830ae980_altijd-bereikbaar

Whitepaper: De ontwikkelingen in de telefonie op een rijtje. Welke keuze heb ik?

Als IT-manager heeft u vast gemerkt dat de rol van telefonie aan het veranderen is. Wat Spotify doet met de manier waarop we muziek consumeren, doet de cloud met telefonie: geen eenmalige investeringen, geen vast contract, maar betalen per gebruiker per maand.

In 5 stappen de best passende oplossing

Een werkplek die past bij de gebruiker

Zetacom Voice

Zetacom Voice is onze hosted telefoniedienst, waarmee u gebruik maakt van een redundant Mitel telefonieoplossing vanuit het Zetacom datacenter. Met Zetacom Voice beschikt u over alle telefoniefunctionaliteit die u gewend bent, maar dan in abonnementsvorm voor een vast bedrag per maand.