Cloud

Services altijd beschikbaar

Steeds meer ICT-diensten ‘verhuizen’ naar de cloud in de vorm van applicaties of infrastructuur die als dienst wordt afgenomen. Vaak gebeurt dit bij het centraliseren van uw ICT-omgeving. Daarna wordt vaak ook het technisch beheer van de cloud uitbesteed. Zetacom heeft hiervoor zelf alle experts in huis. Zij zorgen dat u geen omkijken meer heeft naar het cloud beheer. Voor alle gebruikers in uw organisatie moet alles in de cloud gewoon altijd optimaal functioneren.

sensoren en cameras

Cloud beheer zonder omkijken

Het beheer van uw cloud-omgeving is bij onze experts in goede handen. Of het nu gaat om een private, public of hybrid cloud (mengvorm van private en public), onze specialisten zorgen dat uw omgeving altijd optimaal en naar verwachting functioneert. Met de monitoring suite van Zetacom houden wij continu een vinger aan de pols en daardoor kunnen wij al maatregelen nemen voordat daadwerkelijke incidenten zich kunnen voordoen.

Geïntegreerde cloud oplossing

Zetacom beheert uw cloud oplossingen bestaande uit telefonie, netwerken en (eventueel) zorgsystemen. Onze kracht is dat wij verder kijken dan begrijpen hoe deze systemen los van elkaar functioneren. Wij maken van losse systemen en applicaties een totaaloplossing die u vanuit de cloud kunt gebruiken.

Denk bijvoorbeeld aan zorgalarmering. Deze service bestaat uit diverse bouwstenen (netwerk, telefonie en zorgsystemen) die op zichzelf goed moeten kunnen functioneren, maar vooral heel goed moeten kunnen samenwerken om tot de gewenste zorg en dienstverlening te komen. Bij Zetacom is het zelfs mogelijk om per cliënt enkel services af te nemen en helemaal niet meer stil te staan bij de onderliggende infrastructuur.

Monitoring

Uw primaire bedrijfsprocessen moeten zo min mogelijk verstoord worden. Dit bereikt u door de onderliggende ICT-infrastructuur proactief te laten monitoren en beheren. Wij merken dat onze klanten hierbij steeds vaker compleet ontzorgd willen worden. Daarvoor hebben wij onze monitoring tools gebundeld in één krachtige en vooruitstrevende oplossing, om uw infrastructuur te beheren en bewaken. Zetacom biedt hiermee de mogelijkheid om services te gebruiken, zonder zelf aan de slag te moeten met applicaties voor monitoring. Zo zorgen wij voor slimme monitoring en efficiënte alarmering als er actie ondernomen moet worden.

In 5 stappen de best passende oplossing

Een werkplek die past bij de gebruiker

1. Consultancy

2. Advies

3. Installatie

4. Beheer

5. Training