Service en Beheer

Klantsupport

Organisaties van klein tot groot weten ons te vinden voor het uitbesteden van specialistisch werk. Het uitbesteden van beheer zit bijvoorbeeld in een stroomversnelling. Logisch, want ICT-managers vervullen steeds meer de rol van informatiemanager met de focus op kernactiviteiten en continu optimaliseren van bedrijfsprocessen. De bestaande beheerder neemt de rol van regiemanager met het begeleiden van externe partners. Zetacom biedt ondersteuning met Klantsupport. Zo is uw organisatie altijd gegarandeerd van de meeste up-to-date kennis.

communicatie ziekenhuis

Keuze in eerste en tweede lijn

Onze mensen van de afdeling Klantsupport zijn dagelijks in de weer om tienduizenden gebruikers optimaal te laten werken. Dit doen wij op twee niveaus: ondersteuning aan uw interne beheerder en rechtstreeks aan gebruikers. Heeft u geen eigen beheerder in huis? Dan zorgen wij daarvoor, indien gewenst samen met bestaande leveranciers. Het is maar net wat u het beste past.

Ook zorgen wij ervoor dat de gewenste apps beschikbaar zijn en dat informatie veilig is. Uw interne beheerder of helpdesk kan dus met een gerust hart taken loslaten en de eigen tijd en kennis inzetten voor de ontwikkeling van uw organisatie.

Standaard inbegrepen in het tarief voor Service & Beheer zijn:
• Ondersteuning voor Beheerders: afhandelen verzoeken en incidenten door Zetacom.
• Beschikbaar houden van personeel om doorloop- en levertijden zo kort mogelijk te houden.
• Certificeren van personeel om kennisniveau up to date te houden.
• Inzetten van hardware en software die de kwaliteit van de dienstverlening verder waarborgen.

Ondersteuning Beheerder

Degene die verantwoordelijk is voor het beheer, al dan niet vanuit een (ICT) helpdeskafdeling, moet veel bordjes hooghouden. Hij moet veel kennis in huis hebben en gebruikers tevreden houden. Dat lukt niet altijd. Op dat moment biedt onze expertise uitkomst. Wij zijn beheerders van dienst met ondersteuning voor alle voorkomende werkzaamheden: van de verbinding naar de werkplek tot bijvoorbeeld de vraagstukken rondom apparatuur en apps.

Beheerders zijn onze meest kritische klanten, omdat zij van de hoed en de rand weten en technisch specialistische vragen stellen. Wij werken graag nauw met hen samen. Lees hier meer verder over Flexibel beheer.

Meer weten over het uitbesteden van Service&Beheer aan Zetacom? Neem direct contact op of bel 088 938 2222.

Ondersteuning Gebruiker

Uw gebruikers willen geen gedoe. Het moet gewoon werken. Op het werk, thuis en onderweg. Werkt iets niet naar behoren, hebben zij vragen over bijvoorbeeld apparatuur of de verbinding? Dan nemen zij rechtstreeks contact op met onze mensen van Klantsupport. Zij lossen het op!

Ook zorgen wij ervoor dat de gewenste apps beschikbaar zijn en dat informatie veilig is. Uw interne beheerder of helpdesk kan dit met een gerust hart loslaten en de eigen kennis en energie inzetten voor de ontwikkeling van uw eigen organisatie.

Beheer MDM portal

De ondersteuning aan eindgebruikers is uit te breiden met het beheer van de (bestaande) portal voor toestelbeveiliging (Mobile Device Management: MDM). Zo bieden wij op afstand eenvoudig en efficiënt ondersteuning aan individuele gebruikers. Het maakt niet uit of dit bestaande MDM-licenties betreft of dat Zetacom dit heeft geregeld. En of het nu gaat om bijvoorbeeld Intune, Mobile Iron of welke MDM-dienst dan ook.

Wij kunnen in alle gevallen de apparatuur functioneel beheren en gebruikers bij calamiteiten snel op weg helpen. Lees hieronder verder over het beheren van de MDM omgeving. Wij noemen dit ‘Functioneel Beheer’.

Voorrang geven aan veiligheid en beschermen privacy

Met MDM beheersoftware wordt een apparaat eenvoudig en snel voorzien van de gewenste apps om gegevens en documenten te beveiligen. Dat kan ook bij privé gebruik van smartphones en tablets. Bij het thuis downloaden van vertrouwelijke documenten, blijven ze dan buiten de zakelijke omgeving. Andersom kan ook. Bij het schoonmaken van een toestel bij uitdiensttreding moet immers zeker zijn dat privébestanden wel beschikbaar blijven voor de oud-medewerker als hij het toestel behoud.

Functioneel beheer maakt het mogelijk autorisaties in te stellen, blokkades op te werpen, het bedrijfsnetwerk te beschermen tegen ongeschikte of niet passende apps en om trends of vaak voorkomende problemen te signaleren. Dit geeft gebruiker veel vrijheid en organisaties de regie.

De mogelijkheden van MDM in één oogopslag:

• Instellen van onder andere Exchange, WiFi en APN
• Schoonmaken toestel bij diefstal of verlies (wipen)
• Toestellen op afstand beheren en configureren
• Beveiligen van bedrijfskritische gegevens

Reparatie: uw medewerker weer snel op weg

Repareren moet vakkundig en betrouwbaar gebeuren. Kleine problemen lossen wij zelf op, voor grote reparaties schakelen we de fabrikant in. Zowel voor garantieafhandeling als voor schadegevallen. In 90% van de gevallen voeren wij de reparatie binnen veertien werkdagen uit. We houden u daarbij op de hoogte van de status. Ook bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van onze leen & omruil (swap) service.

100% zorgeloos: optimale beschikbaarheid

Het is eigenlijk niet meer denkbaar dat een kenniswerker zonder smartphone of tablet goed zijn werk kan doen. Zetacom geeft op basis van jarenlange ervaring advies over het op voorraad nemen van leen- of omruiltoestellen. Bij u op locatie of bij Zetacom. In het laatste geval leveren wij toestellen uiteraard compleet werkend uit.

Whitepaper: In negen stappen naar een up-to-date netwerk

Druk op de kosten noodzaakt zorginstellingen om te kijken of en hoe ze meer kunnen doen met minder. ICT vormt daarbij een belangrijk hulpmiddel. Om goed gebruik te maken van alle nieuwe mogelijkheden is een up-to-date ICT-netwerk onontbeerlijk. Deze whitepaper beschrijft hoe u in negen stappen kunt komen tot een netwerkinfrastructuur die klaar is voor de toekomst.

In 5 stappen de best passende oplossing

Een werkplek die past bij de gebruiker