Partnership

Hoe ons partnership uw ICT-omgeving echt versterkt

Het succes van organisaties wordt steeds meer bepaald door hun ICT. Dit wordt dus steeds belangrijker, maar ook complexer. Vooral door de vereiste integratie van systemen tot één totaaloplossing. Om onze klanten hierbij zo goed mogelijk te helpen, zien wij de samenwerking als partnership om samen tot een oplossing te komen. Daardoor kennen wij de organisatie en uitdagingen van iedere klant.

Omdat Zetacom de business processen van klanten goed kent kunnen wij als system integrator met co-creatie de beste integrale oplossingen voor u realiseren. Uw input is daarbij dus van groot belang. Ook na de oplevering van een project blijven wij als ICT-partner betrokken. Een ICT-omgeving is immers nooit af.

Lees meer over hoe wij samenwerken met onze klanten in de klantcase ‘IJsselland ziekenhuis: Met één partner naar een modern netwerk’.

telefonie

Whitepaper: In negen stappen naar een up-to-date netwerk

Druk op de kosten noodzaakt zorginstellingen om te kijken of en hoe ze meer kunnen doen met minder. ICT vormt daarbij een belangrijk hulpmiddel. Om goed gebruik te maken van alle nieuwe mogelijkheden is een up-to-date ICT-netwerk onontbeerlijk. Deze whitepaper beschrijft hoe u in negen stappen kunt komen tot een netwerkinfrastructuur die klaar is voor de toekomst.

In 5 stappen de best passende oplossing

Een werkplek die past bij de gebruiker

Zetacom Voice

Zetacom Voice is onze hosted telefoniedienst, waarmee u gebruik maakt van een redundant Mitel telefonieoplossing vanuit het Zetacom datacenter. Met Zetacom Voice beschikt u over alle telefoniefunctionaliteit die u gewend bent, maar dan in abonnementsvorm voor een vast bedrag per maand.