Partnership

Hoe ons partnership uw ICT-omgeving echt versterkt

Het succes van organisaties wordt steeds meer bepaald door hun ICT. Dit wordt dus steeds belangrijker, maar ook complexer. Vooral door de vereiste integratie van systemen tot één totaaloplossing. Om onze klanten hierbij zo goed mogelijk te helpen, zien wij de samenwerking als partnership om samen tot een oplossing te komen. Daardoor kennen wij de organisatie en uitdagingen van iedere klant.

Omdat Zetacom de business processen van klanten goed kent kunnen wij als system integrator met co-creatie de beste integrale oplossingen voor u realiseren. Uw input is daarbij dus van groot belang. Ook na de oplevering van een project blijven wij als ICT-partner betrokken. Een ICT-omgeving is immers nooit af.

telefonie

Integratie

ICT consultancy is een breed begrip en omvat eigenlijk het denk- en advieswerk van verschillende soorten consultants. Van technische consultants en sales consultants tot business consultants, die veel weten over oplossingen voor uw branche (zoals onze zorgconsultants voor de zorg). Onze mensen begrijpen dus waar het bij u over gaat en praten met u dus echt over uw klanten, gebruikers en business. Om vervolgens met ICT werkprocessen efficiënter in te richten en te zorgen voor optimale toegevoegde waarde.

In 5 stappen de best passende oplossing

Een werkplek die past bij de gebruiker

1. Consultancy

2. Advies

3. Installatie

4. Beheer

5. Training