banner

Zorg & ICT 2023 - Wat was het een geweldig event!

Namens het hele team van Zetacom willen we je bedanken voor je aandacht en interesse tijdens Zorg & ICT! Wij kijken terug op 3 fantastische dagen waarin we heel veel bezoekers hebben kunnen inspireren met onze innovatieve oplossingen voor de zorg. 

Op deze pagina kun je nog eens rustig teruglezen hoe wij dankzij slimme technologie zorgorganisaties helpen om werkprocessen, bereikbaarheid en samenwerking te verbeteren.

Onze theatersessies tijdens Zorg & ICT waren een groot succes! Heb je het gemist, of wil je de slides  van de presentaties terugzien? Bekijk ze hieronder in .pdf.

Van de presentaties zijn ook opnames gemaakt. Deze zullen we zo snel mogelijk op deze pagina delen!

Plan je afspraak met onze specialisten

Tijdens Zorg & ICT hebben we ervoor gezorgd dat je weer helemaal op de hoogte bent van de laatste trends en innovaties in de zorg op het gebied van:

 

Wil jij graag met ons verder praten om dieper in te gaan op jouw specifieke uitdagingen en om te zien hoe onze oplossingen je kunnen helpen om jouw doelstellingen te bereiken?

Laat ons je terugbellen voor een vrijblijvende afspraak!

Terugblik op Zorg & ICT 2023

Samen met onze partners transformeren we de zorg met vernieuwende oplossingen

Heb je ook onze partners ontmoet tijdens Zorg & ICT? Ook zij waren aanwezig en mede dankzij hun producten, diensten en expertise kunnen wij helpen om complexe ICT-vraagstukken op te lossen! Daar zijn we trots op en daarom danken we onderstaande partners voor de prettige samenwerking:

  • HPE Aruba (PDF)
  • Samsung Electronics
  • Cradlepoint
  • Druid Software 
  • SafetyTracer

Samen met onze partners werken we elke dag hard om de werkprocessen, bereikbaarheid, digitale veiligheid en samenwerking van zorgorganisaties te verbeteren, dankzij de optimale inzet van slimme technologie.

Bekijk hoe wij klanten klaar maken voor de toekomst

Woonconcern IJsselheem maakt locaties futureproof

Het Rode Kruis innoveert de zorg met oplossingen van Zetacom

Zetacom laat Care & Cure slimmer communiceren