banner

Ontmoet ons op Zorg & ICT

  • 13 juni 2023 - 15 juni 2023
  • Van 9:30 - 16:30 uur
  • Jaarbeurs Utrecht - booth 01.B054
Registreer kosteloos

Wij kunnen niet wachten!

Van 13 tot 15 juni gaan we er weer een mooi evenement van maken op de Zorg & ICT 2023, het grootste health tech event van Nederland! Kom je ons ook opzoeken op booth 01.B.054 in de Koninklijke Jaarbeurs te Utrecht?

Het thema van dit evenement is In charge of the future en staat vol in het teken van Artificial Intelligence, cybersecurity, databeschikbaarheid, Health IoT, virtuele zorg en zorg op afstand.

Registreer nu

Plan je 1-1 consult met onze specialisten & partners

Bij Zetacom willen we er graag voor zorgen dat je op de hoogte bent van de laatste trends en innovaties in de zorg. Door deel te nemen aan Zorg & ICT verrijk je niet alleen je kennis, maar bereid je jezelf ook voor op de toekomst van zorg. Wij zijn actief binnen alle drie domeinen (Communication & Collaboration, Healthcare Automation & Alarming en Networking & Security) en hebben per domein specialisten die je kunnen adviseren.

We bieden je graag de kans om een 1-1 in te plannen met onze specialisten. Laat ons weten waar je naar op zoek bent of waar je meer informatie over wilt en dan koppelen wij je aan de juiste specialist! Onze partners HPE Aruba, Samsung, Cradlepoint, Druid Software en Safetytracer staan ook op onze booth dus mocht je hen willen aanhaken in het gesprek, laat het ons dan vooral weten via het formulier hieronder.

Boek je 1-1 afspraak met onze specialisten of partners!

Je krijgt binnen 48 uur reactie met een tijdslot
banner

Zetacom laat Care & Cure slimmer communiceren