banner

Zien we je ook dit jaar op Zorg & ICT?

  • 9 april 2024 - 11 april 2024
  • Van 9:30 - 16:30 uur
  • Jaarbeurs Utrecht - booth 07.C063
Registreer gratis!

Wij kunnen niet wachten!

Van 9 tot 11 april zijn we er weer bij en gaan we van het grootste health tech event van Nederland een grandioos evenement maken! Bezoek onze stand op booth 07.C.063 en we praten je graag bij over hoe wij jouw organisatie ‘fit for the future’ kunnen maken.

Zorg & ict is al jaren het grootste en belangrijkste health tech event van Nederland en dé jaarlijkse ontmoetingsplek waar je als zorgprofessional kennis deelt en de nieuwste trends en ontwikkelingen ziet. Het thema van dit evenement is fit for the future en staat in het teken van Artificial Intelligence, cybersecurity, databeschikbaarheid, Health IoT, virtuele zorg en zorg op afstand.

Meld je nu gratis aan!

Plan je 1-1 afspraak met onze specialisten & partners

Bij Zetacom willen we er graag voor zorgen dat je op de hoogte bent van de laatste trends en innovaties in de zorg. Door deel te nemen aan Zorg & ICT verrijk je niet alleen je kennis, maar bereid je jezelf ook voor op de toekomst van zorg. Wij zijn actief binnen de volgende domeinen

We bieden je graag de kans om een 1-1 in te plannen met onze specialisten. Laat ons weten waar je naar op zoek bent of waar je meer informatie over wilt en dan koppelen wij je aan de juiste specialist! Onze partners HPE Aruba, Samsung, Cradlepoint, Druid Software en Ivanti staan ook op onze booth dus mocht je hen willen aanhaken in het gesprek, laat het ons dan vooral weten via het formulier hieronder.

Plan direct een afspraak!

We reageren binnen 48 uur
banner

Zetacom laat Care & Cure slimmer communiceren