Altijd slimmer communiceren

Samen realiseren we slimme, complete ICT-oplossingen voor de communicatievraagstukken van morgen.

Slimme oplossingen voor de complexe ICT-vraagstukken van vandaag en morgen: dát is onze drijfveer. De juiste inzet van technologie bespaart medewerkers veel werk. Naarmate technische oplossingen veelomvattender worden, kan het beheer ervan echter ook voor een grotere complexiteit zorgen. Daarom is het essentieel om technologie toe te spitsen op de bedrijven die daar gebruik van maken. Zo besparen deze oplossingen juist veel tijd die ingezet kan worden voor werkzaamheden die veel meer waarde toevoegen.

Zetacom is als marktleidend system integrator gespecialiseerd in het passend maken van technologie. In de eerste plaats zijn en blijven we een communicatiebedrijf, maar mét een uitgebreide ICT-expertise. Alles wat we doen staat in het teken om communicatie steeds slimmer te maken, met dank aan technologie. Zo kunnen werkprocessen geoptimaliseerd worden, zodat je efficiënt onderling samenwerkt, en altijd bereikbaar bent voor je cliënten/patiënten.

We hebben jarenlange ervaring opgebouwd, met name als partner voor bedrijven in de Care-, Cure-, Overheidssector en Zakelijke Markt. Onze partners bieden we de expertise om hun rol van regisseur slimmer en dus beter in te vullen. Ondertussen blijven wij meebewegen en -veranderen met de nieuwste ontwikkelingen. We geloven in het opbouwen van een duurzame band met onze partners, zodat we hen persoonlijk en toekomstbestendig kunnen blijven ondersteunen.

Zetacom werkt vanuit het hoofdkantoor in Zoetermeer en vestigingen in Den Bosch en Apeldoorn met ruim 600 medewerkers voor klanten door heel Nederland. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag!