Networking & Security

Optimaal samenwerken en slim communiceren vraagt om een veilig en betrouwbaar netwerk.

Altijd en overal kunnen (samen)werken is de norm geworden voor vele sectoren. Denk bijvoorbeeld aan zorgorganisaties, overheidsinstellingen en de zakelijke markt. Hiervoor is een robuust, maar flexibel netwerk nodig, waarop je kunt vertrouwen. Dankzij dat netwerk kunnen je collega’s en jij naadloos samenwerken vanaf elke locatie. Dit zorgt voor optimale bereikbaarheid voor je klanten, patiënten of cliënten. Hoogwaardige connectivity draagt actief bij aan de doeltreffendheid van je organisatie.

Als ICT-specialist en system integrator helpen wij organisaties om hun werkprocessen, bereikbaarheid en samenwerking te verbeteren. Dat doen wij dankzij slimme technologieën. Vanuit die expertise zorgen wij voor naadloze, integrale communicatieoplossingen. Wij analyseren de huidige situatie en luisteren naar de behoeftes van onze klanten. Daarna bedenken we samen met de klant de oplossing die het beste past bij hun specifieke situatie Onze oplossingen voldoen aan de hoogste normen op het gebied van security- en privacywetgeving, waaronder de relevante ISO-certificeringen.

Bovendien zorgen wij ervoor dat je je gehele netwerk als één geheel kunt beheren. Dat doe je vanuit één digitale omgeving, zodat je overzicht en controle houdt. Desgewenst kunnen wij het beheer op ons nemen. Door onze oplossingen zijn je medewerkers optimaal verbonden, binnen en buiten kantoor. Zo kunnen zij altijd slimmer communiceren.

Klantcases

Veilig en efficiënt werken

Mobiel beheer kent veel verschillende vormen én wordt steeds belangrijker wordt in organisaties. MDM, UEM, EMM… allen zijn in eigen situaties van belang. Vooral ziekenhuizen zijn op zoek naar dé juiste oplossing voor Enterprise Mobility Management (EMM). Alleen de introductie van EMM is hier al een vak apart, in een specialistische werkomgeving met zulke privacygevoelige informatie. Laat staan de implementatie. Download het whitepaper Veilig en efficiënt werken met mobiele devices van Zetacom nu!

Download hier het whitepaper!