Waas (Wifi as a Service)

Netwerk oplossingen van HPE/Aruba

Een supersnel draadloos netwerk zonder grote investeringen vooraf? Uw high-speed zakelijk Wifi voor een vast bedrag per maand? In het networking portfolio van Zetacom hebben wij diverse mogelijkheden om voor u het meest optimale wifinetwerk te realiseren. Dit is mogelijk via aankoop of lease. Daarbij bieden we ook de optie om het beheer via Zetacom te laten verlopen.

Voor organisaties die geen grote investeringen vooraf willen doen bieden we nu ook Wifi as a Service (WaaS). Het beheer en de configuratie ligt dan volledig bij Zetacom. Zo heeft u wel een optimaal wifinetwerk zonder de zorgen. 

hosted telefonie

Complete draadloze oplossing als dienst

Wifi as a Service is meer dan een enkel en eenzijdig draadloos netwerk. WaaS van Zetacom bevat standaard:
• Indoor Access Point (inclusief bevestigingskit)
• Wireless bedrijfsnetwerk (voor medewerkers en beheerders)
• Inclusief wireless gastennetwerk (voor bezoekers)
• Zetacom beheert het netwerk voor u
• Wifi Protected Access (WPA), software om in te stellen welke systemen, applicatie en websites bedrijf kritisch zijn en voorrang krijgen binnen uw netwerk.
• Firewall geïntegreerd met RFProtect, dit is software die helpt met beveiligen van het netwerk.
RFProctect creëert een defensielinie tegen bijvoorbeeld botnets, malware en hackers
De software kan websites blokkeren. Bijvoorbeeld social media pagina’s of vakantie websites. Dit is geheel naar de behoeften van uw organisatie in te stellen.
• Geïntegreerde Bluetooth, hiermee is de connectiviteit van uw Internet of Things producten in te stellen.

Intelligente Location Based Services en Indoor Way Finding

Wifi as a Service is de totaal oplossing voor een compleet dekkend draadloos werk. Ongeacht of u nu verantwoordelijk bent voor een eenmanszaak of een ziekenhuis. Wifi as a Service is mogelijk op basis van 24*7 of 8*5 geheel afhankelijk van uw wensen en behoeften. Meer lezen over de voordelen van Wifi van Zetacom leest u hier.

Wilt u graag meer weten hoe uw organisatie kan profiteren van Wifi-as-a-Service, neem dan contact op via info@zetacom.nl of via
088 938 2200.

Whitepaper: In negen stappen naar een up-to-date netwerk

Druk op de kosten noodzaakt zorginstellingen om te kijken of en hoe ze meer kunnen doen met minder. ICT vormt daarbij een belangrijk hulpmiddel. Om goed gebruik te maken van alle nieuwe mogelijkheden is een up-to-date ICT-netwerk onontbeerlijk. Deze whitepaper beschrijft hoe u in negen stappen kunt komen tot een netwerkinfrastructuur die klaar is voor de toekomst.

Lees meer

Actuele thema's