Oplossingen

Oplossingen voor het succes van jouw organisatie

De uitdaging: alle communicatie goed stroomlijnen

Het succes van organisaties wordt steeds meer bepaald door de juiste inzet van ICT. Want dit zorgt voor het optimaliseren van werkprocessen en betere samenwerking en klantcontacten. Hierbij is goede communicatie altijd de spil. Dit wordt steeds belangrijker, maar ook complexer. Als ICT-specialist is Zetacom daarbij jouw gids. Wij zorgen voor de beste integrale oplossingen voor de uitdagingen in jouw organisatie.

Communicatie is de basis van goede samenwerking en goed contact tussen mensen binnen jouw organisatie, met klanten/patiënten/cliënten en andere relaties. Alleen de manier waarop mensen communiceren verandert. Er komen steeds meer communicatiemiddelen en informatiebronnen. En bij ieder kanaal hebben gebruikers en klanten andere verwachtingen. De grote uitdaging is om alle communicatiemiddelen goed op elkaar af te stemmen.

Zetacom helpt hierbij van het prille begin tot na de oplevering. Wij zorgen voor het advies, de implementatie, de veiligheid en het beheer. Ook helpen wij met de adoptie van oplossingen door de gebruikers, bijvoorbeeld via trainingen. Bij alles ligt onze focus op het rendement voor jouw organisatie en het gebruiksgemak voor de eindgebruikers.