Excellente zorg voor patiënten centraal door slimme ICT oplossingen

Betere communicatie, betere zorg

Zorg kan altijd beter. Hetzelfde geldt voor communicatie. Betere communicatie is niet alleen betrouwbaar en veilig, maar vooral ook efficiënt en slim. We begrijpen de zorg en helpen ziekenhuizen bij hun transformatie naar smart hospitals. Met intelligente ICT-oplossingen helpen wij de zorgketen om goed te functioneren. Met onze uitgebreide dienstverlening en ervaring als system integrator, helpen wij onze partners om hun regierol goed kunnen uitoefenen. Door verder te digitaliseren, zorgen wij ervoor dat ziekenhuizen efficiëntiewinsten kunnen realiseren. Daarmee ontstaat betere zorg én meer tijd en aandacht voor patiënten.

Oplossingen op maat

Onze klanten verwachten slimme oplossingen voor de complexe ICT-vraagstukken van vandaag en morgen. Steeds vaker zoeken zorgorganisaties een system integrator als Zetacom die proactief anticipeert op nieuwe ontwikkelingen en trends. Wij zorgen ervoor dat bieden opdrachtgevers de expertise om hun rol van regisseur slimmer en dus in te vullen.

Meer weten over Zetacom en de mogelijkheden die we bieden voor de zorg? In onze brochure vind je alles over onze dienstverlening en aanpak om onze klanten van oplossingen op maat te voorzien!

verbindingen

Onze klanten in de Zorg