Netwerkomgeving

Netwerk: het fundament van uw werkomgeving

Netwerk: het fundament van uw werkomgeving

Uw netwerk is hét fundament van de werkomgeving van al uw gebruikers. Vaak gaat het bij de werkomgeving over slim, prettig en veilig werken. Dat begint met een goede netwerkomgeving. Zetacom bouwt netwerken speciaal voor het digitale tijdperk: stabiel én flexibel. Zodat u snel kunt innoveren en uw netwerk kunt blijven ontwikkelen. Zo is het gebruik van ICT steeds eenvoudiger te maken en kunt u de gebruikers van uw netwerk optimale ervaringen blijven bieden. Het netwerkbeheer kunt u zelf uitvoeren of laten verzorgen door Zetacom.

 

Uw ideale netwerk

Als system integrator denkt Zetacom graag met u mee over de beste inrichting van uw netwerk. Wij helpen u integraal te kijken naar uw netwerk, de veiligheid en bijvoorbeeld koppelingen met andere systemen. Altijd vanuit de behoeften van uw organisatie, gebruikers en werkprocessen. Zo helpen wij u om de beste keuzes te maken. Voor nu en de komende jaren.

Wij streven naar netwerken die voldoen aan:

  • Veiligheid: Een netwerk moet altijd toegankelijk én veilig zijn. Samen met u kijken wij naar de huidige en de gewenste veiligheidsstatus. Wij richten het netwerk ook zo in dat het u inzichten geeft en grip op het gebruik.
  • Eenvoud: Doelgerichte inzet van slimme technologie kan het gebruik van ICT steeds eenvoudiger en efficiënter maken voor uw gebruikers. Steeds meer apparaten zijn bijvoorbeeld (draadloos) te verbinden met uw netwerk. Van printer en koffiemachine tot slagboom en medische apparatuur. Samen kunnen we continu een optimale (draadloze) ervaring creëren voor de gebruikers van uw netwerk.
  • Intelligentie: Wij richten uw netwerk in zodat u inzichten krijgt. Apparaten functioneren daarbij als sensoren en kunnen aangesloten applicaties informeren. Zo kunt u de gastentoegang goed en slim regelen, weet u wat er gebeurt op uw netwerk. Het is ook handig om apparaten te vinden, bijvoorbeeld die ene rolstoel in het ziekenhuis.

Neem direct contact op

photo Anne Brouwers
* *
 
*
*
Opmerking *
 

Verschillende wensen per branche en organisatie

Netwerkadvies

Uw systemen en applicaties voor telefonie, alarmeren of geïntegreerde messaging werken via een draadloos (WLAN) of bedraad (LAN) netwerk. Meestal bestaan die naast elkaar zodat alle systemen goed en snel werken en gebruikers een optimale werkomgeving ervaren. Het beheer kunt u zelf uitvoeren of door Zetacom laten verzorgen. Uw WiFi netwerk laten beheren? Dat kan natuurlijk ook. 

Slim netwerk in de praktijk

Door te zorgen voor een slim netwerk maken we het gebruik zo eenvoudig en efficiënt mogelijk. In de praktijk betekent dat bijvoorbeeld dat uw medewerkers zoveel mogelijk flexibel en draadloos kunnen werken. Uw bezoekers kunnen eenvoudig inloggen op het WiFi netwerk met een geautomatiseerde gastentoegang. Door slimme oplossingen voor herkenning van uw cliënten hoeven zij zich niet steeds aan- of af te melden als zij in of uitlopen. Lees in de klantcase van IJselland Ziekenhuis hoe zij de netwerkmigratie ervaren hebben.

Een netwerkdesign voor u

Iedere organisatie heeft andere eisen en wensen voor het eigen netwerk. Wilt u weten welk netwerk bij u past? Of meer informatie voor uw netwerkdesign? Neem dan bovenaan deze pagina vrijblijvend contact op met onze Networking & Security specialist Anne Brouwers!

netwerk_zorg