Netwerkomgeving

Netwerk: het fundament van jouw werkomgeving

Netwerk: het fundament van jouw werkomgeving

Het netwerk is hét fundament van de werkomgeving van al jouw gebruikers. Vaak gaat het bij de werkomgeving over slim, prettig en veilig werken. Dat begint met een goede netwerkomgeving. Zetacom bouwt netwerken speciaal voor het digitale tijdperk: stabiel én flexibel. Zodat je snel kunt innoveren en het netwerk kunt blijven ontwikkelen. Zo is het gebruik van ICT steeds eenvoudiger te maken en kun je de gebruikers van jouw netwerk optimale ervaringen blijven bieden. Het netwerkbeheer kan je zelf uitvoeren of laten verzorgen door Zetacom.

 

Jouw ideale netwerk

Als system integrator denkt Zetacom graag met je mee over de beste inrichting van jouw netwerk. Wij helpen integraal te kijken naar jouw netwerk, de veiligheid en bijvoorbeeld koppelingen met andere systemen. Altijd vanuit de behoeften van jouw organisatie, gebruikers en werkprocessen. Zo helpen wij om de beste keuzes te maken. Voor nu en de komende jaren.

Wij streven naar netwerken die voldoen aan:

  • Veiligheid: Een netwerk moet altijd toegankelijk én veilig zijn. Samen kijken wij naar de huidige en de gewenste veiligheidsstatus. Wij richten het netwerk ook zo in dat het inzichten geeft en grip op het gebruik.
  • Eenvoud: Doelgerichte inzet van slimme technologie kan het gebruik van ICT steeds eenvoudiger en efficiënter maken voor jouw gebruikers. Steeds meer apparaten zijn bijvoorbeeld (draadloos) te verbinden met jouw netwerk. Van printer en koffiemachine tot slagboom en medische apparatuur. Samen kunnen we continu een optimale (draadloze) ervaring creëren voor de gebruikers van het netwerk.
  • Intelligentie: Wij richten het netwerk in zodat je inzichten krijgt. Apparaten functioneren daarbij als sensoren en kunnen aangesloten applicaties informeren. Zo kan je de gastentoegang goed en slim regelen en weet je wat er gebeurt op jouw netwerk. Het is ook handig om apparaten te vinden, bijvoorbeeld die ene rolstoel in het ziekenhuis.

Neem contact op!

Verschillende wensen per branche en organisatie

Infographic: 4 Uitdagingen en oplossingen voor een draadloos netwerk

Wifi is vandaag niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan. Het verandert de manier waarop we samenwerken en leven. Voor uw organisatie is een betrouwbaar WiFi-netwerk dan ook cruciaal. Maar hoe ziet een sterk draadloos netwerk voor organisaties eruit? Dit zijn de 4 uitdagingen en oplossingen die op dit moment belangrijk zijn.

Infographic: De juiste keuze voor een veilig netwerk

Jouw netwerk ligt in het hart van uw organisatie. Een sterke verbinding zorgt ervoor dat medewerkers eenvoudig informatie kunnen delen, verwerken en bewaren. Maar hoe zorg je ervoor dat al die gegevens veilig blijven? Hoe kiest u voor uw organisatie de beste oplossing? Download daarom hiernaast onze infographic.

Netwerkadvies: Lees onze whitepaper

Uw systemen en applicaties voor telefonie, alarmeren of geïntegreerde messaging werken via een draadloos (WLAN) of bedraad (LAN) netwerk. Meestal bestaan die naast elkaar zodat alle systemen goed en snel werken en gebruikers een optimale werkomgeving ervaren. Het beheer kunt u zelf uitvoeren of door Zetacom laten verzorgen. Uw WiFi netwerk laten beheren? Dat kan natuurlijk ook. 

Slim netwerk in de praktijk

Door te zorgen voor een slim netwerk maken we het gebruik zo eenvoudig en efficiënt mogelijk. In de praktijk betekent dat bijvoorbeeld dat uw medewerkers zoveel mogelijk flexibel en draadloos kunnen werken. Uw bezoekers kunnen eenvoudig inloggen op het WiFi netwerk met een geautomatiseerde gastentoegang. Door slimme oplossingen voor herkenning van uw cliënten hoeven zij zich niet steeds aan- of af te melden als zij in of uitlopen. Lees in de klantcase van IJselland Ziekenhuis hoe zij de netwerkmigratie ervaren hebben.

Een netwerkdesign voor u

Iedere organisatie heeft andere eisen en wensen voor het eigen netwerk. Wilt u weten welk netwerk bij u past? Of meer informatie voor uw netwerkdesign? Neem dan bovenaan deze pagina vrijblijvend contact op met onze Networking & Security specialist Anne Brouwers!

netwerk_zorg