DSL

Snelle verbinding via de traditionele telefoonlijn

Snel internetten doe je via de kabel, glasvezel of DSL (Digital Subscriber Line). Deze laatste techniek maakt een relatief hoge datasnelheid mogelijk over traditionele koperdraadverbindingen, zoals de normale telefoonkabel. De koperen telefoonlijn wordt met de DSL-techniek geschikt gemaakt voor snel internet en digitaal bellen. Dat kan met ADSL of het snellere VDSL.

Wanneer dit een passende oplossing is binnen uw ICT-omgeving dan kan dit via verschillende providers gerealiseerd worden, waaronder KPN en Tele2. Zetacom helpt met het kiezen van de juiste oplossing voor uw ICT-omgeving: flexibel en volledig geïntegreerd met uw bestaande netwerk.

Lees hieronder meer of download direct de brochure.

Valencia, Spain - December 3 , 2016: Woman hands taking photo of Christmas lights with smartphone

Whitepaper: In negen stappen naar een up-to-date netwerk

Druk op de kosten noodzaakt zorginstellingen om te kijken of en hoe ze meer kunnen doen met minder. ICT vormt daarbij een belangrijk hulpmiddel. Om goed gebruik te maken van alle nieuwe mogelijkheden is een up-to-date ICT-netwerk onontbeerlijk. Deze whitepaper beschrijft hoe u in negen stappen kunt komen tot een netwerkinfrastructuur die klaar is voor de toekomst.