Vodafone en Zetacom

Slim samenwerken

Slim samenwerken met Vodafone en Zetacom

Om de tevreden en enthousiaste medewerkers te realiseren, moeten ze kunnen uitblinken met dé virtuele werkplek die zij nodig hebben en bij hen past. Samen met Vodafone zorgt Zetacom voor een optimale Digital Workplace op basis van connectiviteit, bewezen én veilige technologie: Smarter Working.

Op deze pagina vindt u verschillende content over dit onderwerp om u verder te helpen in het realiseren van slim samenwerken. Alvast een kijkje in de toekomst? Klik op de link hieronder en neem een kijkje in een werkdag van een accountmanager die gebruik maakt van Smarter Working Solutions óf neem deel aan onze Slimmer Samenwerken Webinar!

             

Bekijk een dag in het leven van de slimme accountmanager

We weten het allemaal: gemotiveerde medewerkers bepalen het succes van de organisatie. De kunst is om daarvoor de juiste voorwaarden te creëren. Maar waar begin je? Welkom op de digitale werkplek.

In dit whitepaper leest u meer over:

Disruptie: een wezenlijke verandering in de manier waarop mensen werken en communiceren, en hoe bedrijven samenwerken en concurreren.

Andere generaties, andere voorkeuren. Hoe communiceren vijf generaties op de werkvloer?

De Smarter Working Solutions van Vodafone: verbonden, veilig en eenvoudig.

Samenwerking moet efficiënt, prettig én snel mogelijk zijn. Er zijn tal aan mogelijkheden, maar al deze nieuwe mogelijkheden zorgen ook voor nieuwe uitdagingen. Wat past goed bij uw organisatie, medewerkers en klanten? Hoe zorgt u dat alle tools optimaal benut worden? Deze whitepaper helpt u op weg.

In dit whitepaper leest u meer over:

De belangrijkste uitdagingen.

De belangrijkste oplossingen.

Wat past bij uw organisatie en via welk stappenplan bereikt u de optimale samenwerking?

Slim samenwerken in de praktijk: wat zeggen de cijfers?

Ontdek de data die laten zien dat onze Smart Working Solutions resultaat beloven, door de Infographic hieronder te downloaden. Óf neem direct contact met ons op voor vragen of interesse in toekomstige webinars over dit onderwerp!

             

Direct contact met onze experts