24 maart 2020
Door Zetacom

Met de nieuwe strengere maatregelen die het kabinet gisteren bekend heeft gemaakt lijkt het erop dat we voorlopig door moeten gaan met thuiswerken. Microsoft Teams maakt het mogelijk om eenvoudig samen te werken met collega’s door middel van (video)gesprekken, chat en samen werken aan bestanden. 

< Terug naar overzicht

Maar niet iedereen is hier meteen mee vertrouwd. Zetacom begrijpt dat u vragen kunt hebben over het gebruik van Microsoft Teams. Het zijn vaak “weetjes” die ervoor zorgen dat u uw dagelijkse werkzaamheden op afstand net zo goed verlopen als in uw kantooromgeving. Microsoft Teams heeft veel mogelijkheden die het thuiswerken voor u en uw organisatie beter maakt.

Maak daarom gebruik van ons gratis online inbelspreekuur voor Microsoft Teams! Onze experts zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Op donderdag 26 maart a.s. kunt u via deze link een sessie van 15 minuten boeken waar u alle vragen en uw uitdagingen over Microsoft Teams kunt adresseren. Wij willen u en uw organisatie helpen om deze onwerkelijke tijden zo goed mogelijk door te komen door uw huidige ICT oplossingen zo goed mogelijk te gebruiken. Ze zijn er om u te ondersteunen!

Klik hier om u aan te melden voor het gratis online inbelspreekuur.