28 april 2017

Waar we een paar jaar geleden nog van 9 tot 5 op kantoor zaten, zijn tegenwoordig flexplekken, mobiel internet en cloudomgevingen niet meer uit de wereld van ondernemen weg te denken. Toentertijd werd dit Het Nieuwe Werken genoemd, maar critici zeggen dat deze hype weer voorbij is. Wordt Het Nieuwe Werken misschien Slimmer Werken? Een van de argumenten tegen Het Nieuwe Werken is dat werknemers minder productief zijn wanneer ze niet daadwerkelijk op de werkvloer aanwezig zijn. Echter, anno 2017 mogen we wel zeggen dat de werkvloer ook online aanwezig is. Zetacom biedt in samenwerking met KPN diverse passende mogelijkheden voor ondernemers om ook de online werkvloer op de juiste manier in te richten.

< Terug naar overzicht

Cloud diensten  van KPN

Met een Cloud omgeving van KPN heb je op kantoor, thuis, onderweg of bij klanten toegang tot alle belangrijke bestanden, e-mail en bedrijfsapplicaties. Neem bijvoorbeeld Office 365. Hiermee kun je gemakkelijk samenwerken aan een presentatie, de offerte even aanpassen of dat ene contract nog eenmaal checken voor je collega. Met het inzetten van Skype for Business verhoog je de productiviteit en kan iedereen overal samenwerken, overleggen en gelijk handelen. Meer weten over ondernemen in de Cloud? Download het gratis eBook.

Mobiele en vaste telefonie

Integratie van vaste en mobiele telefonie helpt bij nog beter en eenvoudiger bereikbaar te zijn. Met KPN biedt Zetacom de vrijheid om zelf te bepalen waar en wanneer je zaken wilt doen door bijvoorbeeld automatische nachtschakeling of de optie om door te verbinden naar een beschikbare collega. En met de telefooncentrale in de Cloud wijzig je eenvoudig de bereikbaarheidsinstellingen online. Zo ben je minder tijd kwijt aan het regelen van je bereikbaarheid en houd je meer tijd over voor het werk dat je écht wilt doen.

Altijd zorgeloos online

Bij Cloud-diensten, telefonie en vele andere communicatiemiddelen is internet een belangrijke basis. Met zakelijk internet van KPN ben je verzekerd van betrouwbaar en razendsnel internet. Je zet eenvoudig een draadloos netwerk op, waarmee je ook internet kan combineren met vaste telefonie. Zo profiteer je van kostenbesparende oplossingen en heb je bijvoorbeeld geen extra bekabeling nodig voor spraakverkeer.

En wat is slimmer dan het combineren van deze diensten? KPN biedt de oplossing voor alle zakelijke communicatie in een pakket: KPN EEN. Je kunt de telecom en IT-diensten kiezen die bij jouw onderneming passen. Zetacom adviseert je op basis van het bedrijfsproces en helpt bij het zoeken naar een oplossing die bij jouw onderneming past. Daarbij profiteer je van 1 contract, 1 factuur en 1 aanspreekpunt.

Voordelen voor je bedrijf

Door je bedrijfscommunicatie optimaal in te zetten en volledig aan te passen aan de behoeften van jouw onderneming zal de productiviteit van de medewerkers worden verbeterd. En door alles in één overzicht te beheren is het ook nog kostenbesparend. KPN werkplek-expert Harald den Houter zegt: ‘Het doel moet zijn dat mobiel werken je juist méér laat doen, in plaats van minder. De kansen daarvoor liggen er, pak ze!

Voor vragen kun je contact opnemen met een van onze consultants of bel direct via 088 938 2200. Meer weten over ondernemen in de cloud? Download direct het gratis  eBook van KPN.