partner Samsung Knox Asset Intelligence

Samsung Knox Asset Intelligence

Samsung Knox Asset Intelligence – Meer weten door te meten

Uitgebreid inzicht in het gebruik en de status van je zakelijke toestellen

Continuïteit van dienstverlening
Je wilt als (zorg)organisatie de continuïteit van je processen en dienstverlening garanderen, wat er ook gebeurt. Applicaties die vastlopen of je batterij snel leegtrekken, toestellen die op bepaalde plekken geen verbinding kunnen maken met het WiFi-netwerk; je denkt er liever niet aan. Zeker niet wanneer het welzijn van patiënten of cliënten ervan afhangt. Knox Asset Intelligence biedt realtime inzicht in de status van de toestellen op de werkvloer, zodat je direct actie kunt ondernemen wanneer het nodig is.
Monitor toestelgebruik en -statussen op afstand
Met Knox Asset Intelligence kun je in realtime het gebruik van alle Enterprise Edition smartphones en tablets op de werkvloer monitoren. Via deze handige oplossing verzamel je gegevens over onder andere het appgebruik, batterijverbruik, het gebruik van draadloze (internet)verbindingen en meer. Door uitgebreid inzicht in de prestaties van zowel de hardware als software kun je gericht acties ondernemen en storingen of trage devices voorkomen. Zo blijven de toestellen werken zoals nodig is en kun je de beste kwaliteit zorg blijven leveren. Daarnaast is het mogelijk om de levensduur van toestellen te verlengen en zo de Total Cost of Ownership te verlagen.

Onderdeel van Knox Suite
Knox Asset Intelligence werkt alleen met Enterprise Edition-toestellen van Samsung. De oplossing is een toevoeging op het bestaande Knox-portfolio en ook beschikbaar als onderdeel van Knox Suite. Knox Suite is een verzameling van de belangrijkste Knox-oplossingen. Via één licentie profiteer je van alle tools om je zakelijke toestellen veilig en productief te houden.

Daarom kies je voor Knox Asset Intelligence
Knox Asset Intelligence maakt het gebruik én verbruik van toestellen inzichtelijker.

Dat biedt de volgende voordelen:

  • Inzicht in het verbruik van apps, verbindingen en batterij statussen
  • Inzicht in en rapportage van mogelijke prestatieproblemen
  • Mogelijkheid tot lokaliseren van toestellen via GPS
  • Langere levensduur van toestellen
  • Kostenefficiënt dankzij gunstigere Total Cost of Ownership

Zetacom en Samsung
Zoek je een Samsung-smartphone of -tablet, dan zit je bij Zetacom goed. Ook voor advies over de verschillende Knox-oplossingen kun je bij ons terecht. Met gecertificeerde Knox Experts in huis en jarenlange ervaring in de zorg, lokale overheid en zakelijke markt hebben we de kennis en kunde om jouw mobiele toestellen en softwareoplossingen op maat in te stellen en te beheren. Meer weten? Neem dan contact met ons op.